به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از حفاری و تکمیل 3 هزار و 240 حلقه چاه های نفت و گاز در 32 سال فعالیت این شرکت در مناطق خشکی و دریایی کشور خبر داد.
مهندس حیدر بهمنی در آستانه سی و دومین سالگرد تاسیس شرکت ملی حفاری ایران در گفت وگو با خبرنگاران در اهواز افزود: از این تعداد چاه 2 هزار و 80 حلقه در خشکی و 260 حلقه در دریا حفاری شده که 161 حلقه آن اکتشافی توصیفی بوده است.
وی متراژ حفاری در این دوره را 7 میلیون و 20 هزار متر اعلام و اظهار کرد: 340 هزار و 236 متر حفاری و حفر و تکمیل 129 حلقه چاه از ارقام پیش گفته مربوط به سال جاری است.
بهمنی با اعلام این که هم اکنون این شرکت 73 دستگاه حفاری خشکی و دریایی فعال در اختیار دارد، روند توسعه ناوگان حفاری شرکت ملی حفاری را در دو سال گذشته قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: سال 88 درمجموع 3 دستگاه حفاری به ناوگان این شرکت اضافه شد؛ این تعداد در دو سال گذشته (90-89) درمجموع 15 دستگاه افزایش یافت و انتظار می رود تا پایان امسال شمار دکل های حفاری شرکت به مرز 80 دستگاه برسد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از در دست اقدام بودن و آماده سازی دو دستگاه حفاری دریایی با همکاری شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، سه دستگاه حفاری خشکی با همکاری جهاد دانشگاهی، طراحی و ساخت دو دستگاه حفاری با همکاری شرکت صدرا و در مرحله عقد قرارداد بودن ساخت یک دستگاه حفاری فوق سنگین با شرکت توس خبرداد.
وی شرکت های ملی مناطق نفت خیز جنوب، فلات قاره، مدیریت اکتشاف، متن و نفت و گاز پارس را کارفرماهای داخلی عمده این شرکت خواند و گفت: شرکت ملی حفاری ایران در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی در ایران و خاورمیانه حرف اول را می زند؛ به طوری که توان ارائه تمام تخصص های جانبی حفاری را دارد.
بهمنی نمودارگیری، لوله مغزی سیار، اسیدکاری ویژه و گسترده، سیمانکاری، آزمایش و بهره دهی چاه ها، حفاری فروتعادلی و انحرافی را از جمله این خدمات خواند و افزود: در سه دهه گذشته 104 هزار و 460 مورد خدمات فنی و مهندسی به چاه های نفت و گاز ارائه شده که 11 هزار و 737 مورد در سال جاری محقق شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران فعالیت های کاربردی در بخش های فناوری اطلاعات و ارتباطات، قاطعیت در اجرای مقررات (اچ اس یی)، استانداردهای زیست محیطی و نهادینه کردن تخصصی انحصاری کنترل فوران چاه های نفت و گاز، همچنین ارتقای دانش فنی و فناوری را از موفقیت های این شرکت در سال های اخیر خواند.
وی گفت: حرکت شرکت به سوی دانش محوری و استفاده از تجربه و تخصص کارکنان است؛ برهمین اساس راهبری پروژه ها به صورت مهندسی، کالا، مواد، حفاری و خدمات فتی (EPDC) برنامه ریزی شده است.
بهمنی با اشاره به پروژه های حفاری 73 حلقه چاه در فازهای 9، 10، 17، 18 و 14 میدان گازی پارس با حجم قرارداد 2 میلیارد و 600 میلیون دلار گفت: هم اکنون حفاری 16 حلقه چاه در این فازها پایان یافته و تکمیل شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: 7 فقره قرارداد (EPD) برای حفاری 71 حلقه چاه به ارزش نزدیک به 452 میلیون یورو مبادله شده که تا کنون حفاری 19 حلقه چاه به پایان رسیده است.
وی پروژه حفاری چاه های اکتشافی در سراسر کشور، حفاری در میدان های خشت، سروستان و سعادت آباد، مشارکت در حفاری چاه های نفت و گاز در میدان های یادآوران شمالی، آزادگان شمالی، دارخوین، اناران و بلوک مفید را از دیگر کارهای در دست اجرای این شرکت برشمرد و گفت: شرکت ملی حفاری در افق چشم انداز، توسعه میدان های نفتی با نقش محوری را برنامه ریزی کرده است.
بهمنی درباره اشتغال زایی در این شرکت توضیح داد: شرکت ملی حفاری از هنگام تاسیس تا کنون برای افزون بر 17 هزار نفر به طور مستیقم و 30 هزار نفر به طور غیر مستقیم فرصت اشتغال ایجاد کرده است که از این تعداد 5 هزار نفر دانش آموخته مقاطع کارشناسی تا دکترا هستند و در سال جاری نیز 815 نفر از پذیرفته شدن آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران را جذب می کند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران درباره اهداف این شرکت در بومی سازی صنعت پیچیده حفاری گفت: طراحی و ساخت انبوه افزون بر 17 هزار قطعات پرمصرف و پنج دستگاه حفاری خشکی در چند سال اخیر، بیانگر اهتمام مدیران صنعت نفت کشور و این شرکت به بهره گیری و استفاده از توانمندی های داخلی است.
وی با بزرگداشت یاد و خاطره شهدا و حماسه آفرینان دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای صنعت نفت و شرکت ملی حفاری ایران، اول دی ماه، سالروز تاسیس این شرکت به فرمان امام خمینی (ره) را به مجموعه کارکنان صنعت نفت و صنعت حفاری کشور تبریک گفت.