به گزارش نفت دیلی، شهدای صنعت نفت، ستارههای درخشان آسمان انقلاب بودند که با تقدیم آگاهانه وجود خود، از مهمترین صنعت کشور دفاع کردند و آن را پایدار نگه داشتند و امروز کارکنان صنعت نفت نیز با الگوگیری از آنها در سخت ترین شرایط این صنعت را پایدار و سربلند نگه داشته اند.
مهندس رستم قاسمی، بعدازظهر روز گذشته (سه شنبه 29 آذر) در مراسم یادمان وزیر شهید محمدجواد تندگویان و 1017 شهید صنعت نفت، گفت: شهید تندگویان، اسوه تاریخ جنگ و مبارزه و به معنای واقعی جانباز، شجاع و متعهد بود که با شناخت و آگاهی کامل پا در میدان مبارزه گذاشت و حضور او در جبهه از سر اتفاق و حادثه نبود.
وی با تکریم و تجلیل از مادر شهید تندگویان تاکید کرد: شهیدتندگویان و همه شهدای صنعت نفت کشور برای همیشه به عنوان یک ستاره درخشان در آسمان انقلاب خواهند درخشید و فرزندان و همرزمان آنان در شرایط امروز کشور، ادامه دهنده راهشان و پاسدار اسلام و انقلاب خواهند بود.
وزیر نفت افزود: همه کارکنان صنعت نفت در تاریخ انقلاب چیزی برای خود نمی خواستند و همه وجودشان را برای انقلاب و دفاع مقدس گذاشتند و امروز هم در شرایط ناجوانمردانه و فشارهای همه جانبه به صنعت پایه و لوکوموتیو اقتصاد کشور، آن را در سخت ترین شرایط پایدار و سربلند نگه داشته اند.
رستم قاسمی ابراز امیدواری کرد همه ما امروز در هر جایگاهی که هستیم، ادامه دهنده خون شهدا باشیم و بتوانیم آنچه برای اسلام و انقلاب و پایداری خون شهدا نیاز است، خالصانه و صادقانه در طبق اخلاص بگذاریم.
438 شهید در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران نیز در این مراسم با تشریح خاطراتی از بمباران های تاسیسات نفتی در زمان جنگ گفت: هدف اصلی دشمن در زمان جنگ، حمله به تاسیسات نفتی و پالایشگاه ها به منظور از بین بردن و از کار انداختن این تاسیسات بود، اما شهدای صنعت نفت کشور از دو جبهه اقتصاد و نظام پاسداری کردند.
علیرضا ضیغمی افزود: صنعت نفت کشور درمجموع 1017 شهید تقدیم انقلاب کرده است که از این میان 438 شهید در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی و در پالایشگاه ها مشغول فعالیت بوده اند.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: در مطالعه ای از آمار و زندگینامه شهدای صنعت نفت در می یابیم که 1017 شهید نفت با تخصص در جبهه و شماری نیز به عنوان متخصص در سنگر اقتصاد و در تاسیسات نفتی شهید شدند.
وی تاکید کرد: پالایشگاه تهران، آبادان، تبریز، شیراز و اصفهان از جمله پالایشگاه هایی بودند که شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب کردند که از این میان پالایشگاه آبادان بیشترین شهید را تقدیم کرده است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: تلمبه خانه های خطوط لوله و مخابرات و انبارهای شرکت ملی پخش نه تنها یک بار، بلکه ده تا 17 بار مورد اصابت دشمن قرار گرفتند که از آن جمله تلمبه خانه تنگ فنی بود که 49 بار بمباران شد.
ضیغمی با اشاره به این که حضرت امام خمینی (ره) بارها کارکنان صنعت نفت را مورد تفقد قرار دادند، تصریح کرد: با وجود تمام شرایط کارکنان صنعت نفت با تقدیم جانشان از تاسیسات نفتی کشور حفاظت و حراست کردند و برای مثال پالایشگاه آبادان 6 ماه پس از قطعنامه آغاز به تولید کرد.
در این مراسم که بعدازظهر روز گذشته (29 آذر) به مناسبت سالروز ورود پیکر پاک شهیدتندگویان به کشور و به میزبانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، وزیر نفت و معاونان وزیر، حجت الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه تهران، سردار فضلی و نیز خانواده شهیدتندگویان و جمع کثیری از خانواده های شهدای صنعت نفت کشور حضور داشتند، یاد و خاطره شهدای شهدای صنعت نفت کشور گرامی داشته شد.