به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: گروه های ضربتی تعمیراتی در وقایع حساس کمک های فراوانی می کند.
آقای فکور در نشست خبری با بیان اینکه در سابقه 103 ساله صنعت نفت در کشور تاکنون گروه های ضربتی تعمیراتی وجود نداشته است افزود: امروز این گروه ها در شرکت های غرب و زاگرس نفت مرکزی ایران تشکیل شده است. وی گفت: در حادثه انفجار خط لوله قلعه نار ، گروه ضربتی تعمیراتی نفت مرکزی ایران با اینکه خط اشاره شده مربوط به این شرکت نبود اما نخستین گروهی بود که در محل حادثه حاضر شد و اقدامات مؤثری داشت.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در ادامه با بیان اینکه برای نگهداشت سقف فعلی تولید و توسعه میادین به طور جداگانه بودجه ای از شرکت ملی نفت دریافت می شود افزود: اگر این مبالغ در زمان خاص خود به طرح ها اختصاص داده نشود پیمانکاران نمی توانند کار را ادامه دهند. فکور گفت: پارسال جریان نقدینگی11 کمیته شرکت ملی نفت ایران با جریان نقدینگی شرکت نفت مرکزی مطابقت داشت از این رو مشکلی در اجرای طرح ها پیش نیامد و همه تعمیرات و برنامه ها تا پایان سال اجرا شد. وی درباره تخصیص اعتبار از منابع داخلی برای امسال هم گفت: آنچه امسال خواسته ایم 1680 میلیارد تومان بود که تاکنون با 1000 میلیارد آن موافقت شده است . مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران افزود: برنامه ریزی ما برای سال آینده هم 2100 میلیارد تومان است که از منابع داخلی وزارت نفت تامین می شود. فکور در ادامه با بیان اینکه امسال شاهد ورود اعتبارات خارج از شرکت ملی نفت به نفت مرکزی هستیم گفت: ورود این اعتبارات با 893 میلیون دلار آغاز می شود . وی افزود: در برنامه توسعه ای رقم جذب سرمایه خارج از منابع داخلی هفت هزار و 837 میلیون دلار براورد شده است به عبارت دیگر باید سالانه تقریبا یک و نیم میلیارد دلار هزینه شود. فکور ادامه داد: محل های این اعتبارات مشخص شده است به طوری که 893 میلیون دلار باید از طریق بانک های داخلی جذب شود. وی به ضرورت استفاده از منابع خارج از وزارت نفت اشاره کرد و گفت: منابع وزارت نفت کفاف طرح ها را نمی دهد و اگر می خواهیم با همین سرعت و بیشتر از آن گام برداریم باید از منابع خارج از وزرات استفاده کنیم . مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران افزود: همچنین جذب اوراق مشارکت هزار میلیارد تومان به این شرکت اختصاص داده شده است.
وی گفت: تولید نفت شرکت هم اکنون روزانه 171 هزار بشکه است که تا پایان سال باید به روزانه 174 هزار بشکه برسد.