جذب 800 میلیارد ریال اعتبار گازرسانی در سیستان و بلوچستان

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر ضرورت تامین منابع مالی، برای پیشبرد طرح های گازرسانی این استان، گفت: هزینه اجرای طرح های گازرسانی در دو سال گذشته 800 میلیارد ریال بوده است.

حمید میرزایی به خبرنگار شانا گفت: احداث خط لوله هفتم سراسری گاز، امتیازی ویژه برای این استان است و در صنعتی شدن آن نقش بسزایی خواهد داشت.

وی با بیان این که فعالیت های گازرسانی شمال و جنوب استان سیستان و بلوچستان همزمان انجام می شود،‌ اظهار کرد: تزریق پول و اعتبار مالی در شتاب بخشی به اجرای همزمان این طرح ها کمک خواهد کرد.

میرزایی درباره جزئیات فعالیت های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان گفت: ایرانشهر، خاش،‌ زاهدان و زابل در شمال و سرباز،‌ پیشین،‌ فنوج، ‌سیب، سوران،‌ سراوان، ‌نیکشهر،‌ چابهار،‌ کنارک و زابلی در جنوب استان، شهرهایی هستند که گازرسانی به آنها در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: تاکنون ایرانشهر با اجرای 300 کیلومتر شبکه که 180کیلومتر آن تزریق گاز شده،‌ زیرپوشش گازطبیعی قرارگرفته است و باقیمانده شبکه گذاری نیز تا پایان امسال انجام می شود.

بمپور دومین شهر گازدار سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان با بیان این که عملیات گازرسانی در شهرهای بمپور و دلگان نیز در دست اجراست،‌ تصریح کرد: بعد از ایرانشهر که گازرسانی به آن انجام شده است، بمپور دومین شهری خواهد بود که ساکنان آن اوایل سال آینده زیرپوشش گاز طبیعی قرار خواهند گرفت.

میرزایی گفت: عملیات گازرسانی در شهرهای خاش، زاهدان و زابل در دست اجراست؛ به گونه ای که از 250 کیلومتر شبکه مورد نیاز در شهر خاش، 50 کیلومتر آن و در زاهدان نیز از 1200 کیلومتر شبکه موردنیاز، 90 کیلومتر آن انجام شده است.

وی نیاز اجرای شبکه در زابل را 750 کیلومتر اعلام و اظهار کرد: تاکنون 40 کیلومتر شبکه گذاری در این شهر نیز انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: احداث خط هفتم سراسری در این استان با توجه به گستردگی، اقلیم و جغرافیای این استان، ‌با تلاش بی وقفه انجام شده است و با احداث خطوط بین شهری نیز، تلاش می شود گازرسانی در آن شتاب گیرد.

مصرف روزانه 7.5میلیون مترمکعب گاز برای طرح های پتروشیمی چابهار

مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان گفت: اجرای طرح های پتروشیمی تولید کود اوره، آمونیاک و متانول در چابهار، گازرسانی به این شهر را از اهمیت خاصی برخوردار کرده است.

به گفته میرزایی، از آنجا که خوراک اولیه این طرح ها 7.5 میلیون مترمکعب گازطبیعی خواهد بود؛ گازرسانی به چابهار، اقتصاد این استان را دگرگون خواهد کرد

وی استان سیستان و بلوچستان را استانی صنعتی خواند و گفت: گازرسانی به شهرک های صنعتی این استان در شهرهای ایرانشهر،‌ خاش، زابل، زاهدان و چابهار،‌ علاوه بر جلوگیری از مصرف سوخت های مایع گران قیمت، رونق اقتصادی در این استان را دو چندان خواهد کرد، ضمن آن که این استان از ظرفیت های بالایی برای سرمایه گذاری نیز برخودار است.

مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان از گازرسانی به شهرک صنعتی ایرانشهر خبر داد و گفت: پیمانکار اجرایی گازرسانی به این شهرک صنعتی انتخاب شده است و تا پایان امسال، عملیات گازرسانی به آن آغاز خواهد شد.

وی درباره طرح های جنبی در دست اجرا نیز گفت: احداث ساختمان جدید شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان  و انبار مرکزی این شرکت ،طرح های مهم دیگری هستند که در مراحل پایانی قرار دارند و بهره برداری از آنها در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

میرزایی تاکید کرد: تکمیل حلقه گازرسانی به شهرهای شمال و جنوب استان سیستان و بلوچستان با احداث خطوط لوله بین شهری و انجام مراحل مختلف (مسیر یابی، ‌طراحی،‌ نقشه کشی،‌ گمانه زنی) نیازمند بودجه و اعتبار کافی است




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد