به گزارش نفت دیلی، شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران بیش از ٨٠ درصد برنامه های پارسال خود را در بخشهای تعمیر، تعویض و پوشش خطوط لوله محقق کرده است.
مدیر خطوط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اظهار کرد: نتایج فاز دوم پیگرانی هوشمند خطوط لوله انتقال فرآورده نفتی که در گذشته انجام شده بود، بررسی و بیشتر اقدامهای تعمیراتی مربوط به آن انجام شده است.
داریوش امیر سرداری گودرزی با اشاره فاز سه و چهار پیگرانیها که به فاصله یک ماه از هم در سال گذشته آغاز شد، گفت: خطوط لوله نایین_ اصفهان، قم_ ری، اصفهان_قم، همچنین شاهرود_ سبزوار و سبزوار_ امام تقی در قالب فاز سه، پیگرانی هوشمند شده اند.
وی با بیان این که گزارشهای این پیگرانیها آماده است،ادامه داد: بر اساس این نتایج،اقدامهای ترمیم و تعمیرات با در نظر گرفتن اولویت خوردگی انجام خواهد شد.
امیر سرداری گودرزی اعلام کرد: خوشبختانه به دلیل انجام مرتب پیگرانی هوشمند در خطوط لوله، سال گذشته کمترین میزان آلودگی زیست محیطی را داشته ایم.
وی با بیان این که بشترین میزان پیگرانی فاز ٤ به خط لوله مارون_ اصفهان مربوط می شود، گفت: این خط لوله انتقال در سال گذشته پیگرانی هوشمند شده است.
مدیر خطوط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از پیگرانی خط لوله نکا_ساری که خط لوله سوآپ نفت نیز محسوب می شود به عنوان یکی از اقدامهای برجسته این شرکت در سال گذشته نام برد و افزود:این خط که حدود پنج سال متوقف است، پارسال و با اقدامهای ویژه عملیاتی پیگرانی هوشمند شده است.
انجام ٤ هزار کیلومتر پیگرانی هوشمند در سال ٩٦
مدیر خطوط لوله شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت کشور از آغاز فاز پنجم پیگرانی خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی در سال ٩٦ خبر داد و گفت: از هم اکنون برای انجام این فاز جدید پیگرانی در زمان یاد شده برنامه ریزی کرده ایم.
امیر سرداری افزود: در فاز جدید حدود چهار هزار کیلومتر از خطوط لوله مورد پیگرانی هوشمند خواهند شد.
وی با بیان این که پیگرانیهای فاز سه و چهار تا پایان امسال تمام می شود، اظهار کرد: سپس بر اساس نتایج پیگرانی عملیات ترمیم و تعویض، امسال و سال بعد انجام خواهد شد.
او تاکید کرد: صرفه جویی اقتصادی و کاهش آلودگیهای زیست محیطی، همچنین هزینه های مربوط به آن از مزایای انجام پیگرانی هوشمند محسوب می شود.
به گفته وی همچنین اطمینان از سلامت خطوط و انتقال پایدار و ایمن نفت خام و فرآورده های نفتی نیز از اهداف مهم عملیات پیگرانی است.