مديرعامل شرکت بهينه سازي مصرف سوخت: تا10سال آينده واردکننده انرژي مي شويم

به گزارش نفت دیلی، مدیر عامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با اشاره به شدت مصرف انرژی در کشور گفت: تا سال 1400 و در خوشبینانه ترین حالت تا سال 1404 تولید و مصرف ایران به نقطه سربه سر می رسد و از آن پس به واردکننده انرژی در جهان تبدیل می شویم.

خبر نصرت اله سیفی مدیر عامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در نشست خبری با اشاره به جایگاه مصرف بهینه انرژی در جهان اظهار داشت: با اصلاح مصرف انرژی تا پایان برنامه پنجم قرار بود

میزان مصرف به دو سوم برسد و در پایان برنامه ششم نسبت به اول برنامه پنجم میزان مصرف نصف شود یعنی در سال 99 میزان مصرف انرژی باید به نصف میزان مصرف سال 89 برسد.

وی تاکید کرد: سیاست کاهش مصرف انرژی جز سیاستهای ابلاغی رهبری بوده ضمن اینکه وزیر نفت نیز بر آن اصرار ورزیده و گفته بود اگر مصرف انرژی با همین شدت کنونی ادامه یابد وضعیتی که در آب بوجود آمده در چاههای نفت نیز تکرار می شود.

سیفی همچنین مصرف بهینه را جزو سیاست کشورهای واردکننده حاملهای انرژی اعلام کرد.

مدیر عامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با تاکید بر این‌که یک دلار سرمایه‌گذاری در زمینه صرفه‌جویی در مصرف انرژی سه دلار بازگشت سرمایه خواهد داشت ، گفت: شدت مصرف انرژی ایران 11 و نیم تا 13 برابر بیشتر از کشورهای توسعه یافته ای چون ژاپن و فرانسه، چهار برابر بیشتر از میانگین جهانی و حتی چهار تا پنج برابر بیشتر کشور همجوار ترکیه است.

سیفی با انتقاد از نحوه اجرای طرح استفاده از موتورسیکتهای برقی گفت: این طرح به دلیل نرخ هایی که شرکتهای خصوصی اعلام کرده اند فعلا حذف شده است ، چرا که قیمتی که ما برای برقی کردن هر موتورسیکلت در نظر گرفتیم یک میلیون و 800هزار تومان بود اما شرکتهای خصوصی این میزان را 10 میلیون تومان و حتی بیشتر اعلام کرده اند ضمن اینکه شورای اقتصاد نیز آن را تصویب نکرده است.

وی با بیان اینکه به شرط از رده خارج شدن یک دستگاه موتورسیکلت قدیمی برای ورود هر دستگاه موتورسیکلت برقی ، شرکت بهینه سازی مصرف انرژی 480 دلار کمک اختصاص داده است ، گفت: شهرداری اعلام کرده بود ایستگاههای سوخت گیری رایگان در مرکز شهر در نظر می گیرد و قرار بود با اجرای این طرح از ورود موتورسیکلتهای معمولی به این نقاط جلوگیری شود چرا که موتورسیکلتها 4 برابر خودروها آلایندگی دارد و علاوه بر مصرف بالا آلودگی صوتی شان نیز بیش از هر وسیله نقلیه دیگر است.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات:
     
    انگليسی فارسی
    تبليغات
    نظرسنجی
    وب سايت ما چگونه است؟
    عالی
    خوب
    قابل قبول
    متوسط
    ضعيف
    بد