کاهش سن اعتیاد به زیر ۱۸ سال

 مدیر عامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از بازدید اعضای شورای شهر و ستاد مبارزه با موادمخدر از آخرین وضعیت پاتوق‌های معتادین متجاهر شهر تهران خبر داد.

 

به گزارش ایسنا احمد احمدی‌صدر دراین باره اظهار کرد: بازدید از پاتوق‌های معتادین متجاهر شهر تهران از ساعت ۲ الی ۴ صبح روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور علیرضا نادعلی، سیدمحمد آقامیری، سوده نجفی، زهرا شمس‌احسان از اعضای شورای اسلامی شهر تهران و مصطفی هادی‌زاده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران انجام شد. در این ساعات از پاتوق معتادین متجاهر در محله‌های شوش، کوچه اوراقچی‌ها، کوهسنگی بازدید و آخرین روند جمع آوری و سازمان‌دهی این افراد مورد بررسی قرار گرفت.

 

دبیر قرارگاه اجتماعی شهر تهران ادامه داد: پیش از آغاز قرارگاه اجتماعی شهر تهران، تمامی این محله‌ها مملو از معتادین متجاهر از هر سن و جنسیتی بود که در کنار بحث اعتیاد، معضلی بر ناامنی و ایجاد مأمنی برای سایر بزهکاری‌ها شده بود که با شروع کار این قرارگاه و تعامل و همکاری دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط، در بازه زمانی نزدیک به سه ماه تمامی این اماکن تقریبا عاری از هرگونه معتاد متجاهری شده است.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، وی افزود: شهرداری با ایجاد ظرفیت‌های پذیرش این افراد با همکاری سایر نهادهای ذیربط عضو قرارگاه اجتماعی تهران گام مستحکمی در تغییر چهره شهر و ساماندهی به این قشر آسیب نهاده است، اما گاها وجود خلاءهای قانونی در برخی موارد همچون ساماندهی معتادین متجاهر غیر تبعه ایرانی که منع قانونی نگهداری دارند از جمله این موانع است.

 

دبیر قرارگاه اجتماعی شهر تهران در ادامه این بازدید افزود: ۵۰-۶۰ درصد افرادی که وارد این مراکز می شوند فاقد مسکن و خانواده هستند و روز به روز شاهد افزایش این تعداد به دلیل مهاجرت به پایتخت و در نتیجه افزایش تعداد معتادین شهر هستیم.

 

احمدی‌صدر در پایان با اشاره به کاهش سن اعتیاد به زیر ۱۸ سال و افزایش این تعداد در سال‌های اخیر افزود: بعلت سن کم این افراد توسط کمپ‌ها پذیرش نمی شوند، لذا در این بازدید مقرر شد مدل و راهکاری جهت بازپروری و توانبخشی برای نوجوانان زیر ۱۸ سال تدوین و اجرایی شود.



 
انگليسی فارسی
تبليغات
نظرسنجی
وب سايت ما چگونه است؟
عالی
خوب
قابل قبول
متوسط
ضعيف
بد