به گزارش نفت دیلی، شمار جایگاه های سیانجی فعال کشور با راه اندازی 6 جایگاه جدید از 30 خرداد امسال به 1914 باب افزایش یافته که به این ترتیب به ازای 1462 خودرو یک جایگاه سی ان جی وجود دارد.
با تجهیز و راهاندازی این جایگاهها تا 14 خرداد امسال، شمار نازلهای راهاندازی شده کشور به 11 هزار و 86 مورد و ظرفیت عرضه گاز طبیعی فشرده شده به دو میلیون و 40 هزار و 500 نرمال مترمکعب در ساعت رسید.
با احتساب تولید و تبدیل خودروهای دوگانه سوز در دو بخش تبدیل کارگاهی و تولید کارخانه ای، هم اکنون بیش از 2 میلیون و 800 هزار خودروی گازسوز در کشور وجود دارد.
طبق برنامهریزیهای شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، با ساخت جایگاههای جدید سیانجی تا پایان امسال، این رقم باز هم افزایش خواهد یافت و به 2 هزار و 500 باب خواهد رسید و کشور از لحاظ توسعه جایگاه های سیانجی به جایگاه دوم جهان دست خواهد یافت.
ایران هم اکنون با بیش از 1900 باب جایگاه سیانجی، پس از پاکستان، چین و آرژانتین، مقام چهارم جهان را از نظر شمار جایگاههای سیانجی به خود اختصاص داده است که با افزایش شمار آن به 2500 باب در سال 91، کشورمان دو کشور چین و آرژانتین را پشت سر خواهد گذاشت و پس از پاکستان در مقام دوم قرار خواهد گرفت.
سال گذشته به طور میانگین روزانه 16 میلیون مترمکعب گاز طبیعی فشرده شده (سی ان جی) در جایگاه های سی ان جی سراسر کشور توزیع شده است و چنانچه زیرساخت های لازم برای توسعه صنعت سی ان جی در کشور ایجاد نمیشد، هم اکنون شاهد مصرف همین مقدار بنزین در کشور بودیم که گاز طبیعی جایگزین آن شده است