پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


ساخت داخل تجهیزات حفاری به 20 هزار قطعه خواهد رسید
تاريخ خبر: يکشنبه، 26 شهريور 1391 ساعت: 14:20

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: با استفاده از توان سازندگان داخلی، شمار قطعات ساخت داخل صنعت راهبردی حفاری تا پایان امسال از مرز 20 هزار قطعه خواهد گذشت.

حیدر بهمنی افزود: در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، طراحی و مهندسی و ساخت 3 هزار قطعه کاربردی در این صنعت هدف گذاری شده بود که هم اکنون با همکاری متخصصان شرکت ملی حفاری ایران، مراکز علمی و پژوهشی و سازندگان داخلی در دست ساخت است.

وی اظهار کرد: استفاده از توانمندی های داخلی از سال ها پیش در اولویت برنامه های این شرکت قرار گرفت و تاکنون در این بخش نزدیک به 3 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که حاصل آن ساخت 5 دستگاه حفاری و تولید انبوه افزون بر  18 هزار و 500 قطعه  پرمصرف مورد استفاده در دستگاه های حفاری و تجهیزات مربوط به خدمات فنی و تخصصی در این بخش است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان این که بومی سازی قطعات و تجهیزات اساسی در قسمت های حفاری و بیش از 20 نوع خدمات فنی و تخصصی جانبی آن با همکاری تنگاتنگ این شرکت با 12 دانشگاه و مرکز علمی و تحقیقاتی بزرگ کشور صورت می گیرد، گفت: با توجه به افق چشم انداز شرکت، توسعه ارتباط با بیش از 20 مجموعه دانشگاهی و مرکز علمی پژوهشی و تحقیقاتی با هدف شتاب بخشی به بومی سازی 100 درصد صنعت حفاری در دستور کار است.

وی تامین، تجهیز و به کارگیری فناوری های پیشرفته متناسب با نیازها، ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات بر پایه سیستم های فرآیندگرا، دانش محوری و تمرکز بر رشد کیفی و فنی و راهبری پروژه ها به صورت EPDC (مهندسی، تامین کالا و مواد، حفاری و خدمات فنی) و توسعه یک میدان به طور کامل را از برنامه های محوری این شرکت برشمرد.

بهمنی شناسایی و انتقال فناوری های روزآمد و دستیابی به بالاترین استانداردهای جهانی را یادآوری و برحفظ و گسترش سهم بازار داخلی و توسعه فعالیت های برون مرزی تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در زمینه موفقیت های ساخت تجهیزات توضیح داد: ساخت دستگاه لوله مغزی سیار با همکاری جهاد دانشگاهی، مجموعه ساماندهی سطحی نمودارگیری با همکاری دانشگاه تهران، ابزارهای درون چاهی نمودارگیری، دستگاه پیچیده گرداننده فوقانی (تاپ درایو)، ابزار عبور از جداری (WHIP STOCK)، راه اندازی 2 دستگاه سیار کالیبراسیون، ساخت اولین دستگاه نمودارگیری دریایی و ساخت و به کارگیری آویزها های لوله حفاری از دستاوردهای اخیر صنعتگران و سازندگان داخلی است.

وی افزود: شرکت ملی حفاری ایران به عنوان مولود انقلاب در بیش از 30 سال گذشته لبیک گوی بسیار خوبی به فرمان تاریخی حضرت امام (ره) بوده است و با به کارگیری نیروی انسانی متخصص، متعهد و خلاق، استفاده از فناوری بومی و دانش ایرانی و ارتباط پیوسته با مراکز علمی، مسیر پیشرفت را پرشتاب طی کرده است و هم اکنون نقش بسزایی در تامین نیازهای صنعت نفت کشور دارد.