پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


کانادا صادرکننده ال ان جی می شود
تاريخ خبر: چهارشنبه، 29 شهريور 1391 ساعت: 14:13

به گزارش نفت دیلی، وزیر انرژی کانادا مدعی شد این کشور از اواخر سال 2014 صادرات ال ان جی را آغاز کند.

جو اولیور، وزیر انرژی کانادا امروز (28 شهریور) در سمینار سازمان نظارت بر منابع طبیعی این کشور که در توکیو، پایتخت ژاپن، برگزار شد، گفت: 5 پروژه ال ان جی در حال توسعه در سواحل غربی کانادا قرار است اواخر سال 2014 تا 2019 به بهره برداری برسد.

وی افزود: کشتی های ال ان جی بر از سواحل شمال غرب کانادا در کرانه اقیانوس آرام حدود 11 روز طول می کشد تا به منطقه اقیانوسیه برسد، ضمن آن که ارسال محموله ها از این مسیر سریعتر از مسیرهای خاورمیانه یا آفریقا به منطقه اقیانوسیه است.

اولیور یادآور شد: توسعه پروژه های ال ان جی در سواحل غرب کانادا هم اکنون برای سرمایه گذاران کشورهای حوزه اقیانوسیه مانند ژاپن، کره جنوبی و چین جذاب است.

وی تصریح کرد: بر اساس پروژه های پیشنهادی، کانادا می تواند ظرفیت صادرات روزانه 9 میلیارد فوت مکعب معادل 66 میلیون تن در سال ال ان جی را داشته باشد.

پروژه ال ان جی کانادا، یک سرمایه گذاری مشترک میان شرکت انگلیسی-هلندی شل، کوگاز کره جنوبی، میتسوبیشی ژاپن و پتروچاینا چین است؛ این پروژه در نزدیکی شهر «کیتیمات» استان «بریتیش کلمبیا» کانادا اجرا می شود.

وزیر انرژی کانادا اظهار کرد: پروژه ال ان جی کانادا ظرفیت صادرات سالانه 24 میلیون تن ال ان جی به بازارهای آسیا را دارد.

به گفته وی، هدف استراتژیک کانادا تنوع بخشی بازارهای انرژی به ویژه صادرات ال ان جی به منطقه آسیا-اقیانوسیه با داشتن تقاضای رو به رشد گاز است.

 

این مقام ارشد اظهار کرد: کانادا حدود یک تریلیون و 300 میلیارد فوت مکعب (37 تریلیون مترمکعب) ذخایر گاز طبیعی دارد که بی تردید با اکتشاف ذخایر شیل گس و توسعه ذخایر فراساحلی بیشتر نیز می شود.

وی افزود: این پروژه های ال ان جی برای کانادا به معنی ایجاد فرصت هایی برای توسعه و تنوع بخشی بازارهای صادرات گاز و برای ژاپنی ها به معنی یک منبع قابل اعتماد تامین ال ان جی در دهه های آینده است.

اولیور قرار است 20 و 21 سپتامبر (30 و 31 شهریور) به کره جنوبی سفر کند.

به دنبال بروز زلزله و حادثه نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما ژاپن در مارس 2011، واردات ال ان جی این کشور در این سال با 12.2 درصد افزایش به رکورد 78 میلیون و 500 هزار تن رسید.