به گزارش نفت دیلی،، معاون مدیرعامل شرکت حفاری شمال در عملیات از جا به جایی سکوی نیمه شناور امیرکبیر به منظور حفاری دومین چاه اکتشافی در میدان سردار جنگل خبر داد.
اسفندیار جهانگیری افزود: انتظار می رود حفاری در چاه دوم نیز همانند چاه نخست که به کشف میدان سردار جنگل منجر شد، نتیجهبخش باشد.
وی گفت: پس از آن که دستگاه حفاری به محل موردنظر برسد، کار حفاری در چاه دوم حداکثر تا یک ماه آینده آغاز میشود.
جهانگیری سکوی نیمهشناور امیرکبیر را از دستگاههای پیشرفته حفاری در جهان خواند و گفت: حفاری چاه نخست و کشف 2 میلیارد بشکه نفت درجا از آن، پیش تر با فعالیت این سکو محقق شده بود.
حفاری شمال از خزر تا خلیج همیشه فارس
معاون مدیرعامل شرکت حفاری شمال در عملیات درباره حضور حفاری شمال در آبهای خلیج فارس گفت: نخستین دستگاه حفاری ملکی دریایی (سحر یک) این شرکت روی میدان فرزاد A در حال حفاری است.
جهانگیری از آغاز حفاری چاه دوم در این میدان خبر داد و گفت: از آنجا که کارفرمای پروژه (فلات قاره) تاکید بسیاری بر ورود چاهها به مرحله تولیدی شدن دارد، قصد داریم حفاری چاههای میدان را به سرعت تکمیل کنیم.
معاون مدیرعامل شرکت حفاری شمال در عملیات با بیان این که دومین دستگاه حفاری دریایی این شرکت ظرف 4 ماه آینده وارد کشور میشود، گفت: پس از ورود این دستگاه به کشور برنامه داریم از ظرفیتهای عملیاتی آن در خلیج فارس استفاده کنیم.
توسعه ناوگان حفاری و آموزش نیروی انسانی؛ دو هدف عالی شرکت حفاری شمال
معاون مدیرعامل شرکت حفاری شمال در عملیات توسعه ناوگان حفاری و پرورش نیروهای متخصص را دو هدف عالی حفاری شمال عنوان کرد و افزود: درکنار جذب سرمایه برای توسعه ناوگان حفاری، به فناوری های روزآمد دنیا نیز توجه ویژه داریم، زیرا در عملیات حفاری، استفاده از فناوریهای روزآمد یک نیاز است.
وی نیروی انسانی را از ارکان اصلی کار در عملیات حفاری برشمرد و گفت: برگزاری دورههای آموزشی، اعزام نیرو به خارج از کشور و توجه به خواستههای نیروی انسانی، از برنامههای این شرکت برای حفظ نیروهای موجود و رسیدن به خودکفایی در این عرصه است.
به گفته او توسعه خدمات فنی حفاری شمال نیز، از مهم ترین برنامههای این شرکت برای تبدیل شدن به یک شرکت حفاری بینالمللی است.