پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


طراحی و نظارت بر عملیات حفاری چاه های فاز های ٤، ١٨،١٧ و یک میدان گازی پارس جنوبی
تاريخ خبر: شنبه، 25 خرداد 1392 ساعت: 13:53

به گزارش نفت دیلی،مدیر امور مهندسی شرکت ملی حفاری ایران از طراحی و نظارت بر عملیات حفاری چاه های فاز های ١٤، ١٨،١٧ و یک میدان گازی پارس جنوبی از سوی مهندسان این شرکت خبر داد.

مهندس بابک زنگنه در این باره توضیح داد: شرکت ملی حفاری ایران حفاری هم اکنون حفاری حدود  ٥٠ حلقه چاه در فازهای پیش گفته را به صورت کلید در دست اجرا دارد.

وی گفت: روند رو به رشد شرکت، توسعه عملیات حفاری و ارائه خدمات فنی و مهندسی در نقاط مختلف کشور و حضور موثر در بازار رقابت های داخلی و بین المللی، ضرورت نگرشی نو به فعالیت های مهندسی و برنامه ریزی و همچنین بهره گیری از فرصت ها را دو چندان کرده است.

 زنگنه افزود: براساس نقشه راه و ماموریت شرکت، اهداف، شاخص ها و برنامه های راهبردی، چشم انداز آینده فعالیت های مهندسی پیش بینی و به سوی اهداف ترسیم شده در حرکت هستیم.

 وی ادامه داد: در برنامه ریزی و سر فصل اجرایی هر پروژه ای برای اجرا، مطالعات مهندسی قرار دارد و در واقع مهندسی یکی از کانون های مهم و کلیدی در توسعه صنایع بالا دستی است.

 مدیر امور مهندسی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به برنامه ریزی، هماهنگی، انتخاب مناسب ترین و جدیدترین روش ها در اجرای پروژه ها، اظهار کرد: تهیه برنامه حفاری چاه های نفت و گاز، کالا، مواد، طراحی سیال متناسب با شرایط چاه، برنامه ریزی برای تعمیرات دوره ای و پیشگیرانه، اولویت بندی پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه صنعت حفاری، اجرای دقیق پروژه های عملیاتی و عمرانی از فعالیت های این مدیریت است.

 وی در همین ارتباط به برآورد هزینه و بودجه مورد نیاز اجرای طرح ها، انتخاب مناسب ترین نرم افزار  و سخت افزار، شناسایی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت، ارتقاء سطح دانش و مهارت و بهبود مستمر خدمات ارائه شده براساس استانداردهای روز، انتخاب ماشین آلات و تجهیزات مناسب، تدوین روش های فنی و عملیاتی به عنوان بخش دیگری از وظایف مدیریت امور مهندسی اشاره کرد.

 زنگنه در زمینه نقش این مدیریت در پروژه های کلید در دست (EPD ) گفت: ایجاد نظام جامع مهندسی پروژه ها از ابتدای شکل گیری پروژه های حفاری براساس پروژه محوری در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون با تجارب به دست آمده واحد مهندسی یکی از نقاط قوت شرکت ملی حفاری ایران است.

 مدیر امور مهندسی شرکت ملی حفاری ایران افزود: این مدیریت افتخار دارد که تمامی پروژه های شرکت بویژه در پارس جنوبی توسط متخصصان پرورش یافته این مدیریت هدایت می شوند.

 وی در زمینه اولویت های این مدیریت در سال جاری اظهار کرد: توجه به ارتقا ساختار سازمانی، جذب نیروی انسانی مستعد و مجرب، آموزش مستمر، چابکی و کارآمدی سازمان، افزایش راندمان کار و بهره وری، کاهش هزینه ها و مشتری مداری از محورهای اصلی این مدیریت است.

 زنگنه گفت: بر همین اساس برای توسعه فعالیت های مهندسی شرکت، جذب نیروی انسانی با تحصیلات دانشگاهی و تجربه عملیاتی، آشنا با علوم رایانه و زبان پس از ارزیابی و مصاحبه فنی تخصصی در حال انجام است و انتظار می رود در آینده امور مهندسی بتواند بیش از گذشته نقش تاثیرگذار خود را در پیشبرد اهداف شرکت ایفا کند.