به گزارش نفت دیلی ، مدير هماهنگي و نظارت بر توليد نفت و گاز شركت ملي نفت ايران اعلام كرد: در تمامي پروژه هاي جديد به مسائل مربوط به تزريق گاز و روش هاي ازدياد برداشت توجه شده به گونه اي كه مي توان گفت ؛ تزريق گاز پيش شرط توسعه ميادين نفتي است.
مسعود جباري؛ مدير هماهنگي و نظارت بر توليد نفت و گاز شركت ملي نفت ايران، بر اهميت تزريق گاز و آب به مخازن نفتي به منظور حفظ توليد صيانتي و افزايش ضريب بازيافت نفت از مخازن ، در راستاي سياست هاي ابلاغي وزرات نفت تاكيد كرد و گفت: به منظور حفظ تداوم توليد و دسترسي به سقف تعيين شده از سوي وزارت نفت بايد به اين امر توجه ويژه شود.
وي با بيان اينكه در تمامي پروژه هاي جديد به مسائل مربوط به تزريق گاز و روش هاي ازياد برداشت توجه شده است اظهار داشت: به عنوان مثال در طراحي اوليه توسعه ميدان نفتي دارخوين، بحث تزريق گاز در نظر گرفته شده به طوري كه از همان ابتدا به ازاي توليد هر واحد نفتي، همزمان تزريق گاز انجام مي شود.
جباري با بيان اينكه تزريق گاز به ميادين نفتي در اولويت كاري مديريت نظارت بر توليد نفت و گاز قرار دارد اظهار داشت: هم اكنون در ميادين مارون، كرنج، پارسي، آغاجاري، گچساران، بي بي حكميه، كوپال، هفتگل، درود (تزريق آب و گاز) و دارخوين، پروژه تزريق گاز فعال داريم.
ايجاد تعامل مثبت و سازنده بين بخش بالادستي و پايين دستي در صنعت نفت
جباري بر ايجاد تعامل مثبت و سازنده ميان بخش بالادستي و پايين دستي صنعت نفت تاكيد كرد و گفت: ايجاد اين تعامل مي تواند با بهترين كيفيت و كمترين هزينه جريان توليد نفت و گاز را هدايت كند.
وي به مجموعه پروژه هاي توسعه اي و اصلاحي براي تامين به موقع گاز مورد نياز شبكه سراسري كشور اشاره كرد و ادامه داد: شركت ملي نفت ايران در طول فصل سرما تمام تلاش خود را براي رفع نياز به موقع شركت ملي گاز ايران به كار گرفت تا اين شركت بتواند گاز را به موقع به دست مصرف كننده خانگي، صنايع عمده، نيروگاه ها، مجتمع هاي پتروشيمي كه نيازمند خوراك گاز هستند برساند.
جباري به هماهنگي برنامه تعميرات شركت هاي توليدي و شركت هاي دريافت كننده خوراك از شركت ملي نفت ايران اشاره كرد و گفت: با توجه به نياز صنايع بالادستي و پايين دستي به تعميرات ساليانه و هماهنگ كردن برنامه تعميرات به منظور جلوگيري از هدر رفت زمان و اتلاف منابع انساني، جلسات متعددي برگزار شده است.
وي ادامه داد: نتيجه اين جلسات منجر به تدوين برنامه جامع تعميرات سال 1390 در بخش توليد و پالايشگاه هاي گاز كشور شده است و بر اين اساس تمامي تعميرات مورد نياز در شش ماهه اول سال آينده انجام خواهد شد تا با آمادگي كامل به استقبال فصل سرد برويم.