به گزارش نفت دیلی ، فروش اینترنتی 120 میلیون فرآورده نفتی شرکت ملی پخش با هدف کنترل عرضه به مرز 50 درصد رسید.
مدیربرنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: فروش فرآورده از طریق محیط مجازی (اینترنت) گام موثری در زمینه مشتری مداری است و توسعه آن نیازمند ایجاد زیر ساختهای مخابراتی از یک سو و تبلیغ امتیازهای بهره گیری از آن، از سویی دیگر است.
اسداله احمدی نژاد اظهار کرد: هم اکنون فروش میانگین فرآورده از طریق اینترنت در 230 ناحیه زیر مجموعه مناطق شرکت ملی پخش، کمتر از 50 درصد است.
وی افزایش پهنای باند اینترنت را از عوامل موثر گسترش فروش اینترنتی فرآورده در نقاط مختلف کشور خواند.
مدیربرنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران همچنین بهسازی سیستم های کنونی، نوسازی آنها و ایجاد محدودیت فروش فرآورده از طرق دیگر (غیر اینترنتی) را عامل موثر دیگری برای تعمیم فروش اینترنتی فرآورده های نفتی برشمرد.
به گفته وی تنها معدودی از نواحی زیرمجموعه شرکت ملی پخش (30 ناحیه) به طور 100 درصد فروش اینترنتی دارند و فروش اینترنتی برخی نواحی نیز 80 تا 100 درصد است، بنابراین با بهره گیری از راهکارهای یاد شده (افزایش پهنای باند بوسیله مخابرات و توسعه زیر ساختهای آن و ...) این اعداد نیز ارتقاء خواهد یافت.
هم اکنون بطور میانگین روزانه 250 میلیون لیتر انواع فرآورده از طریق 37 منطقه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در نقاط مختلف کشور توزیع می شود که بخش عمده ای از آن بنزین است.
برپایه آمارهای اخیر روزانه به طورمیانگین 66 تا 70 میلیون لیتر بنزین در بیش از سه هزار جایگاه کشور توزیع می شود.
بدون شک تحول زیربنایی در عرضه اینترنتی این فرآوررده و دیگر فرآورده های نفتی، علاوه بر ایجاد تسهیلات برای مشتری و جلوگیری از هدر رفت زمان، در مدیریت عرضه فرآورده های نفتی نیز نقش آفرین خواهد بود.