پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


افزایش تعداد دکل های شرکت ملی حفاری ایران
تاريخ خبر: چهارشنبه، 29 مرداد 1393 ساعت: 10:59

به گزارش نفت دیلی، در راستای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت، تعداد دکلهای ناوگان حفاری شرکت ملی حفاری ایران به ٩٥ دستگاه خشکی و دریایی افزایش می یابد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در همایش تبیین سیاستها، اهداف و برنامه های آینده این شرکت که با حضور مدیران، مسئولان و کارکنان برگزار شد با بیان این مطلب، گفت: در این زمینه تا پایان  سال  ٤ دکل جدید به ناوگان شرکت افزوده می شود.

مهندس حیدر بهمنی با اشاره به این که هم اکنون این شرکت ٧٤ دکل حفاری خشکی و دریایی در اختیار دارد که ٦٩ دستگاه آن ملکی است، افزود: بر اساس سند چشم انداز، کشور باید به دومین تولید کننده نفت در منطقه بدل شود که برای تحقق این هدف بار اصلی بر دوش صنعت حفاری است و این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت حفاری در کشور نقشی بسزا در تحقق این مهم ایفا می کند

وی با تشریح راهبرد، اهداف،  نقشه راه و نقش ملی حفاری در توسعه و شکوفایی صنعت نفت، اظهار کرد: رویکرد شرکت ارتقای مدیریت مهندسی در تصمیم سازی و تصمیم گیری، تعریف فرآیندها و اصلاح روشها و بهره گیری از فناوریهای نوین است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا علاوه بر تامین نیاز صنعت نفت کشور، در منطقه نیز حضور فعالی داشته باشیم.

بهمنی افزایش سرعت حفاری، راندمان کار، بهره وری، بهبود عملکرد، بازسازی، نوسازی و ارتقای کیفی دستگاههای عملیاتی را در راستای افزایش تولید از برنامه های تدوین شده برشمرد و بر توجه به منابع انسانی و پیگیری مشکلات کارکنان و ایجاد امکانات رفاهی برای خانواده ها تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی، گفت: تکیه بر توان داخلی، حفظ و توسعه فعالیتها به منظور پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت، مدیریت جهادی و کار و تلاش مضاعف در راستای داشتن اقتصادی مقتدر، حرکت در مسیر رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است .

وی برنامه اصلی شرکت را پروژه محوری، حضور در پروژه های کلید در دست بویژه میدانهای  مشترک عنوان کرد و افزود: با همت و توانمندی مجموعه کارکنان و متخصصان صنعت حفاری می توان به سوی توسعه و تعالی حرکت کرد.

بهمنی یکی از وظایف اصلی شرکت را پرورش و تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز صنعت حفاری کشور برشمرد و اظهار کرد: اگر در چند سال گذشته در جذب و آموزش نیروی انسانی سرمایه گذاری نمی شد ، امروز باید بسیاری از شرکتهای خصوصی فعال در این حوزه از خارج متخصص مورد نیاز را وارد می کردند که این امر علاوه بر خروج میلیونها دلار ارز از کشور، مشکلاتی را نیز برای اشتغال جوانان ایجاد می کرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران توجه به زیرساختها و غنای فعالیتهای آموزشی را یک سرمایه گذاری مطمئن برای آینده این صنعت راهبردی در کشور دانست و  حضور و مشارکت فعال کارکنان در برنامه های پیش بینی شده، استفاده و بهره گیری از پتانسیلهای موجود، نگاه دانش محور برای حل مشکلات و تنگناها و افزایش کارایی و کارآمدی را مورد تاکید قرار داد.