پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


حفر ١٦٩ حلقه چاه در یکسال
تاريخ خبر: سه شنبه، 4 شهريور 1393 ساعت: 11:57

به گزارش نفت دیلی، شرکت ملی حفاری ایران هم اکنون پروژه حفاری٥٠ حلقه چاه در میدان آزادگان جنوبی، ٢٢ حلقه در میدان یاران، ٧ حلقه چاه در میدان آذر و تعدادی دیگر چاه در آزادگان شمالی را در دست اجرا دارد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به این که کارشناسان ملی حفاری در یک سال گذشته، بیش از ٧٩٠٠ خدمات فنی و ویژه به چاه های نفت و گاز در دستگاه های ملکی و استیجاری و شرکتهای خصوصی فعال در کشور ارائه کرده اند، افزود: در دوره زمانی یاد شده ٧٠ حلقه چاه با متراژ بیش از ٣٥ هزارمتر به صورت جهت دار و افقی حفاری شده است.

حیدربهمنی در باره فعالیتهای شرکت ملی حفاری ایران در میدان مشترک پارس جنوبی، گفت: حفاری فاز ١٨ پارس جنوبی در بهمن سال ٩٢ و فاز ١٧ پارس جنوبی در فروردین سال ٩٣ تکمیل و تحویل شد. هم اکنون نیز مدیریت، برنامه ریزی، هدایت، طراحی، مهندسی، اجرا و تامین کالا، مواد و خدمات فنی و مهندسی ٢٢ حلقه چاه گازی در فاز ١٤ پارس جنوبی و ٤ حلقه در فاز یک در دست اجرا است.

وی تصریح کرد: شرکت ملی حفاری در راستای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت کشور در زمان پیش گفته با بکارگیری یک دستگاه حفاری دریایی جکاپ، ٧ حلقه چاه در فاز ١٢ پارس جنوبی تعمیر و تکمیل کرد و باهدف تولید گاز از بزرگترین فاز پارس جنوبی در اختیار شرکت بهره بردار قرار داد.

حفر ١٦٩ حلقه چاه در یکسال

بهمنی با بیان این که شرکت ملی حفاری ایران از ابتدای شهریورماه ٩٢ تاکنون با بهره گیری از تلاش کارشناسان و متخصصان حفاری موفق به حفر ١٦٩ حلقه چاه نفت و گاز شده است، افزود:این شرکت در یک سال گذشته (اول شهریور ٩٢ تا اول شهریور ٩٣) با بهره گیری از تلاش کارشناسان و متخصصان در زمینه حفر چاه های نفت و گاز، تعداد ١٦٩ حلقه چاه شامل ١٤٨ حلقه خشکی و ٢١ حلقه دریایی در بیش از ١٠ استان نفت خیز کشور با متراژ بیش از ٣٢٦ هزار متر تکمیل و در مدار تولید قرار داده است.

وی با اشاره به این که از میان ١٦٩ حلقه چاه حفر شده، تعداد ٧٠ حلقه توسعه ای، ٨٣ حلقه تعمیری/تکمیلی، ١٤ حلقه توصیفی و ٢ حلقه اکتشافی بوده است،افزود: متخصصان صنعت حفاری با تلاش مضاعف و در نهایت ایمنی و استاندارد، تعداد ٢٦ حلقه چاه را با ٣٤٣ روز جلوافتادگی از برنامه های پیش بینی شده تکمیل و به واحد های متقاضی تحویل دادند که این امر از نظر اقتصادی و تولید بسیار پرارزش است.

بهمنی با بیان این که صنعت حفاری با زنجیره ای از تخصصهای گوناگون معنا می یابد، افزود: شرکت ملی حفاری با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات مدرن و بهره گیری از کارشناسان مجرب همه خدمات فنی و مهندسی شامل، نمودارگیری درون چاهی، سیمانکاری، اسید کاری ویژه و گسترده، لوله مغزی سیار، تزریق نیتروژن، لوله گذاری چاه، حفاری فروتعادلی، مغزه گیری، حفاری افقی و جهت دار، حفاری با هوا، نمودارگیری از سیال حفاری، چاه پیمایی و تکمیل چاه را ارائه می دهد.

بازسازی، نوسازی و ارتقا کیفی ناوگان حفاری

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اهمیت بازسازی، نوسازی و ارتقای کیفی ناوگان حفاری گفت: تعمیرات اساسی، کنترل کیفیت، برنامه ریزی و تعمیرات پیشگیرانه دستگاه های حفاری، بازرسی های دوره ای، ارتقا فنی سیستم ها، بکارگیری آخرین دستاوردها در صنعت حفاری، از مهمترین برنامه هایی است که در بخش بازسازی، نوسازی و ارتقا کیفی دستگاه های حفاری با هدف روز آمد سازی امکانات و تجهیزات، جلوگیری از انتظارات، افزایش بهره وری و راندمان کار مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: طی یک سال گذشته، دستگاه های حفاری ١٣ قدر، ٧٥ نصر، ٦١ و ٨٤ فتح، دستگاه های حفاری دریایی شهید مدرس و رجایی بازسازی، نوسازی شدند.

افزایش ناوگان عملیاتی شرکت ملی حفاری ایران

بهمنی از افزایش ناوگان حفاری خبر داد و گفت: دستگاه حفاری سنگین ٩٢ فتح تیر ماه امسال به ناوگان حفاری خشکی پیوست و هم اکنون نیز دستگاه های حفاری ٧٢، ٧٣، ٣٠ و ٩٣ فتح در مرحله ساخت و راه اندازی هستند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزایش ناوگان حفاری در خشکی و دریا، حمایت از صنایع داخلی همسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی، بهره وری بهینه از منابع انسانی، کسب علوم و فنون روز، حمایت از پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی، ارتقا فنی دستگاه های حفاری، دانش محوری، تمرکز بر رشد کمی و کیفی، راهبری پروژه های کلید در دست، دستیابی به استانداردهای روز، حفظ و گسترش سهم بازار داخل و توسعه فعالیت ها، حضور موثر در میدانهای مشترک، ایجاد سیستمهای یکپارچه اطلاعات بر پایه سیستم های فرآیند گرا، افزایش ضریب ایمنی، اصلاح ساختار و اجرای هلدینگ را از برنامه های شرکت ملی حفاری ایران برای ترسیم آینده ای روشن، برشمرد.