پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


افزایش سرانه آموزش کارکنان صنعت نفت به 150 ساعت
تاريخ خبر: يکشنبه، 11 ارديبهشت 1390 ساعت: 13:35

به گزارش نفت دیلی، رئیس آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران، از افزایش سرانه آموزش کارکنان صنعت نفت به 150 ساعت با دستور وزیر نفت خبر داد.

عبداله عباسیان با بیان این که امروزه نقش آموزش در توسعه صنعت نفت نقشی انکارناپذیر است، گفت: یادگیری به معنای ادامه حیات است و در مسیر رو به رشد توسعه صنعت نفت ایران در سال جهاد اقتصادی، مطابق دستور دکتر میرکاظمی، وزیر نفت، در تلاش هستیم که سرانه آموزش به 150 ساعت برسد.

وی تصریح کرد: سرانه آموزشی در سال 88 حدود 45 ساعت بود که با تلاش های صورت گرفته، هم اکنون این رقم به نزدیک 95 رسیده است.

عباسیان افزود: ما امسال را سال جهاد آموزشی برای خود نام نهادیم تا بتوانیم به اهداف مورد نظر در سال جهاد اقتصادی دست یابیم و در همین زمینه، مدل جدیدی را برای نیاز سنجی کارکنان صنعت نفت به کار برده ایم.

وی در ادامه گفت: مدل دی کام که یکی از بهترین مدل های آموزشی در سطح جهان است، از سوی آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران به کار گرفته شده است و ما همگام با جدیدترین استانداردهای جهانی آموزش در تلاش هستیم که سطح کمی و کیفی، دانش کارکنان صنعت نفت را در تمام ابعاد ارتقا دهیم.

رئیس آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران گفت: تقویم های آموزشی مدیران و کارشناسان را هر سه ماه یک بار از طریق سایت به اطلاع همکاران خود در صنعت نفت می رسانیم.

وی افزود: برای ایجاد انگیزه، آموزش های خود را به خارج از تهران منتقل کرده ایم و اکنون بیشتر برنامه های ما در شهرهای اصفهان، اهواز، محمودآباد و کیش برگزار می شود.

عباسیان گفت: ایران از نظر علمی و کیفیت آموزشی در منطقه حرف اول را می زند و در تلاش هستیم با رسیدن به شرایط مطلوب به استانداردهای کشورهای توسعه یافته نزدیک شویم.

وی تصریح کرد: در صنعت نفت ایران به ویژه در بخش بالادستی، نیاز به حرفه ای گرایی احساس می شود و قصد داریم در این بخش سطح مهندسی نفت و متخصصان در این رشته را به بالاترین سطح استانداردهای بین المللی برسانیم.

عباسیان ادامه داد: از تمام مدیران و کارشناسان صنعت نفت تقاضا داریم که در مسیر توسعه و افزایش بهره وری سازمان های متبوع خود به مسئله آموزش بیش از گذشته توجه کردند تا شاهد صنعتی کوشا و فعال باشیم.

رئیس آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: آموزش را می توان یک سرمایه گذاری  مطمئن تلقی کرد و اگر بتوانیم درست سرمایه گذاری کنیم، بدون تردید نتایج اثر بخش آموزش نیز در بلندمدت پدیدار خواهد شد.

وی تصریح کرد: آموزش مرکزی بر اساس سه اصل پرورش مهندسان پروژه، مدیران پروژه و مدیران حرفه ای در همسویی با حرفه ای گرایی در حال فعالیت است و خوشبختانه تا کنون به نتایج مطلوبی دست یافته ایم.

وی افزود: سال گذشته ما چند پروژه موفق را تجربه کردیم؛ از جمله طراحی و استانداردسازی آموزش های ویژه سکوهای نیمه شناور و به طور مشخص سکوی نیمه شناور امیرکبیر بود.

عباسیان گفت: پس از حادثه خلیج مکزیک تصمیم گرفته شد تا سمینارهای تخصصی در باره پیامدهای چنین حوادثی و نیز پیشگیری از آن برگزار شود و به زودی این سمینارها با حضور کارشناسان بین المللی در کشورمان برگزار خواهد شد.

وی یادآورشد: حضور کارشناسان بولیوی در ایران برای آموزش نیز تجربه ای نوین بود و ما با انتقال جدیدترین تجربیات علمی و فنی خود به آنان برای اولین بار شاهد حضور کارشناسان خارجی برای آموزش در ایران بودیم.

رئیس آموزش مرکزی شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: همکاری مطلوبی را با دانشگاه ها و مراکز آموزشی معتبری در سطح جهان داریم و در داخل نیز علاوه بر دانشگاه صنعت نفت با چند دانشگاه صاحب نام داخلی همکاری های خوب داریم.