پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


افزایش ظرفیت تولید در پتروشیمی اصفهان
تاريخ خبر: دوشنبه، 17 آذر 1393 ساعت: 12:29

به گزارش نفت دیلی، ظرفیت پتروشیمی اصفهان با برنامه‌ریزی به عمل آمده و تعویض کاتالیست‌ واحدهای این مجتمع افزایش می یابد.

حمید ستوده فر اظهارکرد: پتروشیمی اصفهان با وجود مشکلات در سالهای گذشته بویژه در سال ٩٢ اکنون بحرانهای بوجود آمده را پشت سر گذاشته و در حال حاضر با ظرفیت بیش از صد در صد در حال تولید است.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی اصفهان با بیان این که پتروشیمی اصفهان به عنوان یک برند قدیمی مشتریان بین المللی زیادی دارد گفت: بازارهای هدف این مجتمع پتروشیمی، کشورهای هند، چین، ترکیه و آسیای میانه هستند و برنامه‌ریزی برای گسترش این بازارها در حال انجام است.

ستوده فر ادامه داد: در زمینه توسعه، ساخت فاز ٢ مخازن صادراتی ماهشهر (شامل ٦ مخزن با ظرفیت حدود ٣٠ هزار مترمکعب) و شروع بهره‌برداری از مخازن، در زمینه محیط زیست کاهشی قابل ملاحظه‌ در میزان مصرف انرژی به میزان هر تن تولید محصولات با اعمال مدیریت انرژی و افزایش ظرفیت واحدها و همچنین اقداماتی برای تکمیل مدیریت پسماند و پیگیری خرید و نصب آنالیزورهای مورد نیاز با هماهنگی سازمان محیط زیست و شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حال انجام است.

 وی اظهارکرد: خوشبختانه با وجود خصوصی شدن پتروشیمی اصفهان، ارتباط و تعامل با شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنان برقرار و همکاری مدیران این شرکت در بسیاری از زمینه‌ها کارساز بوده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی اصفهان با تاکید بر این که پتروشیمی اصفهان به دنبال تنوع در تامین کنندگان خوارک در این مجتمع است، گفت: هم اکنون مذاکرات با پتروشیمی بندرامام برای دریافت طولانی مدت پلت فورمیت آغاز شده است، البته در صورت راه اندازی واحد پروزایلین در پتروشیمی بندر امام میزان تامین خوراک از این مجتمع کاهش می یابد.

ستوده فر افزود: هم اکنون ٣٧ درصد از خوراک دریافتی در این مجتمع  به محصولات آروماتیکی مانند بنزن، تولوئن، ارتوزایلین، پارازایلین و مخلوط زایلین بدل می شود و بقیه آن نیز برای استفاده در واحدهای بنزین سازی به پالایشگاه اصفهان بازگردانده می شود.

شرکت سهامی پتروشیمی اصفهان، نخستین تولید کننده محصولات آروماتیک در ایران، یکی از طرحهای ملی و مهم دهه نخست انقلاب است که در سال ۱۳۷۱ با هدف تولید بیش از ٣٠٠ هزار تن مواد آروماتیک در سال شامل، بنزن، تولوئن، ارتوزایلین، پارازایلین و مخلوط زایلین به جمع واحدهای تولیدی کشور پیوست.

این مجتمع از واحدهای زیربنایی کشور است و محصولات آن به عنوان خوراک صنایع پایین دستی نظیر شوینده ها، پلاستیکها،‌ الیاف پلی استر، نرم کننده های پـلاستیکی، رنگسـازی و صنایع نظامی به کار برده می شود.