به گزارش نفت دیلی، مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تولید پایدار و بدون حادثه را هدف کلان این مدیریت خواند و تاکید کرد: برای رسیدن به این هدف، نیازمند همکاری همه واحدهای پتروشیمی و رعایت دستورعملهای تدوین شده هستیم.
قدرت الله نصیری در تشریح برنامههای کلان امسال مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست پتروشیمی گفت: کاهش آلایندههای زیستمحیطی و مدیریت آنها، تجهیز و راهاندازی آزمایشگاه محیط زیست در عسلویه، استقرار نظام ریچ در صنعت پتروشیمی، تدوین معیار مصرف انرژی واحدهای الفینی (با توجه به این که در دیگر واحدها استانداردهای موردنیاز تدوین شده است) و اجرای طرح جامع مدیریت بحران، از مهم ترین برنامههای مدیریت در سالجاری است.
وی افزود: امسال قصد داریم برای شناخت نقاط آسیبپذیر و ارائه راهکارهای اصلاحی ممیزی جامع و کاملی از همه مجتمعهای پتروشیمی در محورهای اچ اس یی انجام دهیم و در کنار آن برنامه آموزشی 500 هزار ساعته را برای تمام کارکنان اچ اس یی پیشبینی کردهایم.
نصیری با بیان این که نشست روسای واحدهای اچ س یی به صورت ماهیانه کمک شایان توجهی به برقراری اهداف این مدیریت میکند، تاکید کرد: بهرهگیری از دستاوردهای اچ اس یی در صنعت پتروشیمی میتواند محیطی ایمن و مناسب را برای سرمایهگذاری در این صنعت به وجود آورد.
مدیر بهداشت، ایمنی و محیط زیست شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره دستاوردهای گذشته این مدیریت گفت: احراز رتبه نخست بهبود عملکرد در دو سال پیاپی در میان چهار شرکت اصلی وزارت نفت، دریافت لوح تقدیر در دو سال پیاپی از سازمان پدافند غیرعامل کشور به عنوان تنها نماینده وزارت نفت که به اهداف عالیه در این بخش دست یافته و دریافت سه جایزه ملی محیط زیست از سوی مدیران پتروشیمی از جمله افتخارهای این مدیریت است.
وی اعطای لوح تندیس و تقدیر نقرهای کارگاههای برتر ایمنی از طرف وزارت کار به مجتمعهای فجر و شیراز، انتخاب 15 مجتمع تولیدی پتروشیمی به عنوان صنعت سبز یا برگزیده سبز، دریافت اولین و دومین تندیس بلورین اقتصاد سبز از سوی مجتمعهای خراسان و شیراز، انتخاب پتروشیمی خراسان به عنوان برگزیده برگزیدگان صنایع سبز کشور و کسب دو جایزه ملی انرژی از جشنواره انرژی گلاب اروپا از سوی پتروشیمیهای بندرامام و خراسان را از دیگر دستاوردهای اچ اس یی پتروشیمی در سالهای اخیر برشمرد.