پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


تجهیز بیش از ١٢٠٠ خودرو خطوط لوله و مخابرات نفت به GPS
تاريخ خبر: دوشنبه، 16 شهريور 1394 ساعت: 11:30

به گزارش نفت دیلی، شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران،بیش از ١٢٠٠ وسیله نقلیه سبک و سنگین خود را به سامانه جی پی اس مجهز می کند.

مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با حساس خواندن فعالیتهای بدون وقفه و شبانه روزی کارکنان این بخش از صنعت نفت به عنوان سربازان گمنام، گفت: بیش از یکهزار و ٢٠٠ خودرو سبک،سنگین  و موتوسیکلت در خطوط لوله و مخابرات به صورت مشترک در این دو بخش (خط لوله و مخابرات) فعال هستند که تجهیز آنها به سامانه مخابراتی جی پی اس در دست پیگیری و اجراست.

محمدعلی پیشاهنگ درباره سامانه یادشده، گفت: طراحی این سامانه به گونه ای است که خودروهای عملیاتی مناطق ١٢ گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به طور همزمان از این طریق پایش و کنترل و راهبری خواهند شد.

وی تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح، تجهیزناوگان سبک وسنگین به سامانه جی پی اس، کنترل و پایش آنها به صورت لحظه ای امکانپذیر خواهد شد.

به گفته پیشاهنگ، افزایش بهره وری، بالا رفتن سرعت عملیات در مناطق عملیاتی و جلوگیری از هدررفت سرمایه، از ویژگیهای این طرح مخابراتی است.

وی با بیان این که اعتبار برآورد شده برای اجرای این پروژه ٨٠٠ میلیون تومان است، تصریح کرد: در صورت تامین بموقع منابع مالی، تجهیز ماشین آلات فعال در مناطق ١٢ گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران در مدت ١٥٠ روز انجام خواهد شد.

مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، تاکید کرد: با توجه به افزایش بهره وری و راندمان عملیاتی ناشی از اجرای طرح تجهیز ناوگان سبک و سنگین مناطق به جی پی اس، سرمایه گذاری در آن ظرف مدت ٦ ماه مستهلک و به شرکت برگشت خواهد شد.

خطوط لوله انتقال نفت خام و فرآورده های نفتی، به منزله عروق خونرسانی در پیکره انسان به شمار می آید و مخابرات سلسله اعصاب آن است؛ به همین دلیل نیز از بدو تاسیس شرکت ملی نفت ایران، مخابرات در کنار آن قرار گرفته است.

قدمت مخابرات نفت از مخابرات کشور بیشتر است و از نظر عملیاتی تفاوت عمده ای با آن دارد.

به گفته پیشاهنگ،در مخابرات کشوری،بنابر مصالح اجتماعی در برخی مقاطع زمانی،می توان توقف ایجاد کرد ولی در مخابرات نفت و به عبارتی دیگر مخابرات صنعتی، اجازه چنین توقفی وجود ندارد.

مخابرات صنعتی از نظر گستره عملیاتی پس از مخابرات عمومی کشور، دومین شبکه مخابراتی کشور محسوب می شود.