پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


مصرف گاز کشور از مرز ٦٤٠ میلیون مترمکعب فراتر رفت
تاريخ خبر: دوشنبه، 16 آذر 1394 ساعت: 15:09

به گزارش نفت دیلی، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف گاز با توجه به برودت شدید دما در بیشتر نقاط کشور از مصرف بیش از ٦٤٥ میلیون مترمکعب گاز در کشور طی ٢٤ ساعت گذشته (١٥ آذرماه) در بخشهای مختلف مصرف خبر داد.

مجید بوجارزاده با اشاره به بارش برف و باران و ورود موج سرما به کشور از افزایش ١٠٠ میلیون مترمکعبی مصرف گاز، طی چند روز گذشته خبر داد گفت: در بازه زمانی یادشده، ٤٥٠میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیر عمده مصرف شد که با احتساب ٩٧ میلیون مترمکعب مصرف نیروگاهها و  ٩٨ میلیون مترمکعب مصرف صنایع عمده، کل مصرف گاز به ٦٤٥ میلیون مترمکعب در روز رسید.

وی یادآور شد: به طور متوسط طی امسال، روزانه ٤٥٦ میلیون مترمکعب گاز در همه بخشها مصرف شد در حالی که این رقم طی سال گذشته ٤٣١ میلیون مترمکعب در روز بوده است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: تحویل گاز به نیروگاهها امسال به ٤٦,٨ میلیارد مترمکعب رسید در حالی که این رقم طی سال گذشته (تا ١٥ آذر ماه ٩٣)، در حدود ٣٩.٦ میلیارد مترمکعب بوده که افزایش بیش از هفت میلیارد مترمکعبی را نشان می دهد.

وی در ادامه باتاکید بر لزوم مدیریت مصرف گاز طبیعی گفت: استفاده از لباس گرم و کاهش یک بخاری درمنزل، تاحد زیادی مصرف گاز را کاهش می دهد، ضمن آن که تنظیم و قراردادن دمای موتورخانه بر روی ٥٠ تا٦٠ درجه نیز کمک شایانی به کاهش مصرف گاز خواهد داشت.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران بر رعایت دمای رفاه (١٨ تا ٢١ درجه) در خانه ها و سازمانهای دولتی نیز تاکیدکرد و یادآور شد: هم اکنون شرکت ملی گاز ایران با مدیریت توزیع گاز در کشور سعی دارد امکان استمرار تامین گاز درهمه نقاط کشور را فراهم آورد و از هموطنان انتظار داریم با مدیریت مصرف، این شرکت را در راستای خدمات رسانی مستمر و تامین پایدار گاز یاری کنند.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران، در پایان بر رعایت موارد ایمنی در هنگام استفاده از وسایل گازسوز تاکید کرد و افزود: اطمینان از سلامت کارکرد و استاندارد بودن وسایل گرمایشی و دقت در نصب اتصالات لوازم گازسوز و بازبینی دودکش آنها از راههای پیشگیری از خطر نشت گاز است، همچنین اطمینان از باز بودن مسیر دودکش و نصب کلاهکH در پشت بام، دقت کافی برای پیش بینی تبادل هوا و جریان اکسیژن کافی متناسب با نیاز محیطهای مسکونی که از بخاری استفاده می کنند از دیگر راههای پیشگیری از بروز حوادث است.