به گزارش صنعت نیوز، گازرسانی به استان گیلان از ثمرات انقلاب است و تا کنون تمام شهرهای این استان به جز ماسوله به دلیل حفظ بافت تاریخی به شبکه سراسری گاز پیوسته اند.
مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان اظهار کرد: شهر گیلان از جمله کلانشهرهای بزرگی به شمار می آید که به واسطه وجود روستاهای به هم پیوسته، حوزه جغرافیایی و تاسیسات خاص، گازرسانی به آن باید به صورت شبکه ای اجرا شود.
جمشید ظهیری با اشاره به برخورداری یکهزار و ١٠٠ واحد صنعتی استان از نعمت گاز، افزود: هم اکنون یکهزار و ٣٨٦ روستا از مجموع دو هزار و ٥٩٩ روستای گیلان از نعمت گاز برخوردارند.
وی با تاکید بر این که یک سوم سوخت ناوگان حمل و نقل از سوی انرژی گاز تامین می شود، اعلام کرد: با تدبیر دولت، ٩٠ جایگاه سی ان جی فعال در استان گیلان ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان درباره طرح گازرسانی به روستاهای بالای ٢٠ خانوار از محل بند «ق» تبصره ٢ قانون بودجه سال ٩٣ و دیگر منابع آن در سال ٩٤ تصریح کرد: در سالهای گذشته سالانه ١٠٠ تا ١٢٠ روستا به شبکه متصل می شد و این در حالی است که با توجه به آغاز اجرای طرح گازرسانی به روستاهای بالای ٢٠ خانوار در دولت تدبیر و امید، امسال حدود ٣٠٠ روستای استان گیلان به شبکه سراسری گاز متصل می شوند.
ظهیری با اشاره به بهره مندی ٢٠٠ روستا در دهه فجر امسال، افزود: در ضوابط اجرائی پروژه بند «ق» برای گازرسانی به هر خانوار باید حداکثر ٦ میلیون تومان سرمایه گذاری شود.
وی با تاکید برحل بخشی از مشکل بیکاری استان با اجرای عملیات گازرسانی به روستاها اعلام کرد: هم اکنون ٧٠٠ شرکت، ٥٥ تیم اجرائی، ١٠٠ نیروی متخصص در بخش نظارت و ٣٠٠ نیرو از سازمان نظام مهندسی به صورت مستمر و موثر در عملیات گازرسانی به روستاهای استان نقش آفرینی می کنند.
مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان در ادامه از پایداری تحویل گاز در فصل سرد سال خبرداد و گفت: از آنجایی که در سالهای گذشته به دلیل بهره برداری از فازهای پارس جنوبی، تولید گاز افزایش یافته، در صورت مدیریت مصرف پایداری تحویل گاز به بخش خانگی قابل تضمین است.
ظهیری از راه اندازی طرح سفیران انرژی با همراهی فرمانداریهای استان نیز خبرداد و تصریح کرد: حدود یکهزار کارشناس از حوزه های مختلف با کمک فرمانداریها شناسائی و آموزشهای لازم به آنها داده شده تا در خصوص رعایت مصرف بهینه و نکات ایمنی همیار شرکت گاز باشند.