به گزارش نفت دیلی، قیمت نفت در حالی طی روزهای اخیر به دلیل آنچه توافق میان تولید کنندگان بزرگ برای کاهش تولید عنوان می کنند افزایش یافت که در هفته منتهی به ٢٢ ژانویه همچنان به روند کاهشی خود در بازار ادامه داد.
قیمت نفت خامهای شاخص در حالی که در هفته منتهی به ٢٢ ژانویه همانند هفته گذشته به روند نزولی خود ادامه داد که در پایان معاملات دیروز (جمعه، ٩ بهمن ماه) در آستانه ٣٥ دلار برای هر بشکه قرار گرفت.
قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به ٢٢ ژانویه (جمعه، دوم بهمن ماه)، ٢ دلار و ٥٧ سنت کاهش یافت و به ٢٣ دلار و ٢٢ سنت رسید، میانگین قیمت نفت سبک ایران از ابتدای امسال تاکنون ٢٦ دلار و ١٤ سنت بوده است.
قیمت نفت خام سنگین ایران نیز با ٢ دلار و ٧٠ سنت کاهش به ٢٠ دلار و ١٩ سنت برای هر بشکه رسید، میانگین قیمت نفت سنگین ایران از ابتدای امسال تاکنون ٢٣ دلار و ١٤ سنت بوده است.
قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، به ٢٣ دلار و ٦٦ سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته پیش از آن، یک دلار و ٩٩ سنت کاهش یافت.
هربشکه نفت خام دابلیو تی آی آمریکا نیز در هفته منتهی به ٢٢ ژانویه با یک دلار و ٨٢ سنت کاهش، ٢٨ دلار و ٧٧ سنت برای هر بشکه معامله شد.
قیمت نفت برنت با یک دلار و ١٤ سنت کاهش به ٢٧ دلار و ٨٨ سنت برای هر بشکه رسید، میانگین قیمت نفت برنت از ابتدای امسال تاکنون ٣٠ دلار و ٤٠ سنت بوده است.
همچنین قیمت نفت خامهای شاخص دوبی و عمان نیز با ٢ دلار و ٦١ و ٢ دلار و ٤ سنت کاهش به ترتیب به ٢٣ دلار و ٨٠ سنت و ٢٤ دلار و ٧٨ سنت رسید.
در هفته منتهی به ٢٢ ژانویه نیز روند نزولی قیمتهای نفت خام ادامه یافت و میانگین قیمت نفت برای سبد اوپک به زیر ٢٥ دلار در بشکه تنزل یافت.
در این هفته انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی تاثیر منفی بر قیمتهای نفت خام داشت این آژانس پیش بینی کرد که بازار نفت برای سومین سال پیاپی با مازاد عرضه روبرو خواهد شد. در این شرایط وزیر خارجه عربستان اعلام کرد که این کشور قصد ندارد تولید خود را کاهش دهد.
آمار ذخیره سازیهای نفتی آمریکا نشان داد ذخیره سازیهای نفت خام در این کشور سه میلیون و ٩٨٠ هزار بشکه افزایش یافته است.
در اواخر هفته مورد بررسی بروز سرمای شدید در آمریکا و اعلام اجرای برنامه های انبساطی از سوی بانک مرکزی اروپا و بانک مرکزی ژاپن توانست روند نزولی قیمتهای نفت را کند کند.