پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


200 جایگاه جدید عرضه بنزین و گازوییل در کشور راه‌اندازی می‌شود
تاريخ خبر: چهارشنبه، 15 تير 1390 ساعت: 14:07

به گزارش نفت دیلی ، معاون مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به فعالیت همزمان بیش از سه هزار جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی، از ساخت و راه‌اندازی 200 جایگاه جدید بنزین و گازوییل در کشور در سال جهاد اقتصادی خبر داد.

علیرضا رجب پور با اشاره به فعالیت همزمان بیش از سه هزار جایگاه عرضه فرآورده های نفتی گفت: شمار جایگاه های سوخت مایع در سه سال گذشته 25 درصد افزایش یافته است

.

معاون مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اعلام این که امسال به مناسبت سال جهاد اقتصادی نزدیک به 200 نقطه عرضه فرآورده های نفتی در سطح کشور راه اندازی خواهد شد، گفت: همچنین به منظور تامین سوخت مایع مردم حتی در دورافتاده ترین شهر و روستای کشور، بیش از 12 هزار باب فروشندگی تعاونی روستایی وعشایری فعالیت می کند.

رجب پور درباره آخرین اقدام ها برای ساخت و توسعه جایگاه های عرضه بنزین و گازوییل در کشور گفت: بیش از سه هزار باب جایگاه جدید عرضه فرآورده های نفتی در استان های مختلف کشور در مدار بهره برداری قرار دارد.

وی با تاکید بر این که در شرایط کنونی 100 درصد سرمایه گذاری برای ساخت جایگاه های سوخت با مشارکت بخش خصوصی انجام می شود، تصریح کرد: مجوز ساخت 774 نقطه عرضه فرآورده های نفتی در سراسر کشور صادر شده و در دست احداث است.

رجب پور از موافقت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با احداث و راه اندازی تعداد قابل توجهی جایگاه سریع النصب (سیار) در سطح راه های روستایی کشور خبر داد و افزود: این جایگاه ها بیشتر در مناطق روستایی و به وسیله بخش خصوصی راه اندازی خواهند شد.

معاون مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با یادآوری این که امکان راه اندازی جایگاه های سریع النصب بنزین و نفت گاز در زمین هایی با مساحت حداقل 60 متر و در مدتی کمتر از 48 ساعت درصورت آماده بودن محل نصب، وجود دارد، افزود: با خرید تجهیزات آماده به کار و انجام عملیات گودبرداری ساده، امکان راه اندازی جایگاه های سریع النصب وجود دارد.

وی با اعلام این که هم اکنون بخش خصوصی در 50 کیلومتری مرزهای کشور بدون هیچ گونه محدودیتی می تواند جایگاه های بنزین، نفت گاز ، سی.ان.جی و سایر فرآورده های نفتی احداث کند، افزود: توجیه اقتصادی فعالیت این جایگاه ها و تقبل هزینه های سرمایه گذاری، با بخش خصوصی (متقاضی) است.

معاون مدیر بازرگانی  شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان این که در شرایط کنونی هیچ گونه ردیف بودجه ای برای ارائه تسهیلات بلاعوض به سرمایه گذاران علاقه مند به ساخت جایگاه های سوخت دیده نشده است، تاکید کرد: در بخش ساخت جایگاه سی.ان.جی، تا سقف دو هزار و 300 جایگاه تامین تسهیلات و تجهیزات از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی انجام شده است که به تدریج مورد بهره برداری قرار می گیرند.

به گفته وی، هم اکنون امکان تخصیص تجهیزات جدید بلاعوض یا رایگان وجود ندارد و متقاضیان می توانند با سرمایه های شخصی، نسبت به احداث جایگاه های سی ان جی اقدام کنند.

مهندس رجب پور با یادآوری این که ساخت فراتر از این تعداد جایگاه بلامانع است، افزود: هزینه سرمایه گذاری و تامین تجهیزات جایگاه های جدید سی.ان.جی، با سرمایه گذاران بخش خصوصی است.

وی از رشد 25 درصدی تعداد جایگاه های سوخت مایع در سه سال گذشته خبر داد و یادآوری کرد: در شرایط کنونی، زمان سوخت گیری در جایگاه ها به ویژه در سطح کلان شهرهای کشور به حداقل کاهش یافته است.