به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با اجرای طرحهای توسعه ای ظرفیت پالایشی کشور از ١,٨ میلیون بشکه به ٣.١ میلیون بشکه در روز می رسد.
عباس کاظمی در پنل نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه دانش بنیادین فناوری در حوزه پایین دست در همایش صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت: با اجرای طرحهای توسعه ای شاهد افزایش ظرفیت پالایشی کشور خواهیم بود.
وی با اشاره به اجرای طرحهای توسعه ای مانند ستاره خلیج فارس، طرح فراگیر سیراف و پالایشگاه آناهیتا ادامه داد: اجرای این طرحها با هدف افزایش ظرفیت پالایش نفت خام و میعانات گازی و جلوگیری از خام فروشی بوده است که مصداق کامل تحقق شعارهای اقتصاد مقاومتی است.
کاظمی با اشاره به تامین کالاهای دانش بنیان مانند کاتالیستها و مواد شیمیایی با همکاری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، ادامه داد: ارتقای بهینه سازی پالایشگاهها، جلوگیری از خام فروشی، رفع آسیب پذیری اقتصاد در شرائط تحریم و افزایش خودباوری و اعتماد ملی از جمله سیاستهایی است که شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با اجرای طرحهای توسعه ای به دنبال آن است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اجرای طرحهای افزایش کیفیت و کمیت پالایشگاههای کشور،تصریح کرد: براین اساس از مجموع ٧١ میلیون لیتر مصرف روزانه بنزین ٢٤ میلیون لیتر بنزین یورو ٤ و از مجموع ٧٩ میلیون لیتر مصرف روزانه گازوییل، ٢٤ میلیون لیتر یورو٤ بوده است.
وی یکی از دلایل زیانده بودن پالایشگاهها را تولید مازوت از سوی آنها اعلام کرد و گفت: در حال حاضر مازوت در کشور مصرفی ندارد و در سالهای آینده نیز مصرفی در این بخش نخواهیم داشت؛ بنابراین توجه به این مولفه در ارتقای پالایشگاهها از الزامات است.