به گزارش نفت دیلی، اداره اطلاعات انرژی آمریکا) پیشبینی کرد که با وجود افت قیمتهای نفت در بازارهای جهانی، تولید نفت خام آمریکا تا سال ٢٠٢٠ میلادی افزایش مییابد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا با عنوان "چشمانداز سالانه انرژی" پیشبینی کرد که با وجود افت قیمتهای نفت از زمان بحران مالی تاکنون، تولید نفت خام این کشور بیش از پیشبینیهای پیشین افزایش مییابد.
به گفته این موسسه، تولید نفت خام آمریکا در سال ٢٠٢٠ میلادی به بالاترین سطح ١٠,٦ میلیون بشکه در روز میرسد که این رقم یک میلیون بشکه بیشتر از پیشبینی سال گذشته این نهاد به شمار میرود.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا همچنین اعلام کرد که سپس تولید نفت خام آمریکا در سال ٢٠٤٠ میلادی به سطح ٩,٤ میلیون بشکه در روز بازمیگردد که این رقم نیز ٢٦ درصد بیشتر از پیشبینی سال گذشته این موسسه است.
بر اساس این گزارش، این موسسه همچنین پیشبینی کرد که قیمت نفت خام برنت در سال ٢٠١٥ میلادی ٥٦ دلار در هر بشکه باشد و در سال ٢٠٢٥ میلادی به ٩١ دلار در هر بشکه افزایش یابد که ١٠ دلار کمتر از پیشبینی سال گذشته است. این نهاد دولتی در گزارش خود از قیمت دلار در سال ٢٠١٣ میلادی به عنوان مقیاس خود استفاده کرده است.
با وجود کاهش قیمتهای نفت، افزایش تولید این کشور حاصل بالا رفتن تولید در ذخایر ساحلی بویژه ذخایر شیل اویل خواهد بود.
پیشبینی میشود که تولید نفت از ذخایر ساحلی موجود در ٤٨ ایالت آمریکا در سال ٢٠٢٠ میلادی به ٥,٦ میلیون بشکه در روز برسد که ٣٤ درصد بیشتر از پیشبینی سال گذشته این موسسه محسوب میشود.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا همچنین پیشبینی کرد که فعالیتهای حفاری نفتی در سال جاری شتاب بیشتری به خود میگیرد.
بخش آماری وزارت انرژی آمریکا در گزارش خود افزود که با تداوم رونق تولید نفت ، واردات خالص این کشور کاهش یابد. پیشبینی میشود که واردات خالص آمریکا در سال ٢٠٢٠ میلادی ١٤ درصد از مصرف سوختهای مایع این کشور را به خود اختصاص دهد. این رقم در گزارش سال گذشته این موسسه ٢٦ درصد پیشبینی شده بود.
در همین حال، این نهاد پیشبینی کرد که سطح واردات نفت خام آمریکا به سواحل خلیج مکزیک و سواحل غربی این کشور تا سال ٢٠٤٠ میلادی همچنان بالا باشد.
بر اساس این گزارش، پیشبینی میشود که واردات سواحل شرقی و میدوست در سال ٢٠٤٠ میلادی نسبت به سال ٢٠١٣ افزایش یابد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا همچنین اعلام کرد که مصرف گاز طبیعی این کشور در سال ٢٠٢٥ و ٢٠٤٠ میلادی کاهش یابد و مصرف سوختهای مایع و نفتی این کشور در سال ٢٠٢٥ میلادی بیشتر شود. در راستای این پیشبینی، انتظار میرود که تولید گاز طبیعی در سال ٢٠٢٥ میلادی به ١,٣ تریلیون فوت مکعب برسد.