پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


نظام مشارکت انرژی های پنهان و پویایی سازمان را آشکار می کند
تاريخ خبر: چهارشنبه، 12 مرداد 1390 ساعت: 15:02

به گزارش نفت دیلی، سازمان یافته تر عمل کردن نظام مشارکت و پیشنهادها، یکی از راهکارهای مهم شناخت ظرفیت های ناشناخته و پنهان است که به پویایی سازمان خواهد انجامید.
رضا الماسی در نشست با مسئولان ستادی و عملیاتی نظام مشارکت و پیشنهادهای این شرکت با تاکید بر اهمیت استقرار این نظام مدیریتی و نقش آن در شکوفایی هرچه بیشتر نیروهای خوش فکر و خلاق افزود: بهره گیری از ظرفیت های نهفته نقش بسزایی در تعالی سازمان دارد؛ از این رو توجه به آن یک ضرورت است.
وی گفت: بدنه شرکت انتقال گاز ایران را نیروهای جوانی تشکیل می دهد که از این مزیت می توان در قالب نظام منسجم مشارکت و پیشنهادها بهره گرفت.
الماسی گفت: فعال سازی هرچه بیشتر این نظام مدیریتی و ترغیب به مشارکت نیروهای خوش فکر در قالب ارائه ایده های نو، ظهور این انرژی نهفته را موجب خواهد شد و سازمان را در مسیری پویاتر قرار خواهد داد.
وی با بیان این که در زمینه استقرار نظام مشارکت و پیشنهادها، توفیق هایی در مجموعه شرکت انتقال گاز ایران (ستاد و مناطق عملیاتی) به دست آمده است، بر ثبت نتایج حاصل از آن تاکید و تصریح کرد: در بخش های عملیاتی سخت ترین فعالیت ها انجام می شود، اما در ثبت و مستندسازی آنها خیلی موفق عمل نشده است.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران تصریح کرد: باید به گونه ای عمل شود که ایده های نو و خلاق ارایه شده در قالب نظام مشارکت و پیشنهادها، ثبت و مستندسازی و حاصل آنها نیز منعکس شود.
الماسی گفت: در مجموعه انتقال گاز فعالیت های کیفی وجود دارد که با بهره گیری از نظام پیشنهادها با تبدیل به کمیت باید بتوان آنها را قابل اندازه گیری و به گزارشی قابل ارائه تبدیل کرد.
وی با تاکید بر توان بالای نیروهای عملیاتی انتقال گاز در وقایع اخیر (بازسازی و ترمیم خطوط لوله) سرعت و دقت در انجام این عملیات را نمادهای روشنی از بهره وری نیروهای این مجموعه برشمرد و اظهار کرد: این فعالیت ها باید به گونه ای نظام مند، مستند سازی و قابل ارائه در قالب گزارش باشند و این همان تبدیل کیفیت به کمیت فعالیت هاست که در قالب نظام پیشنهادها قابل انجام خواهد بود.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران درباره ارزیابی بهره وری مناطق عملیاتی نیز گفت: موقعیت جغرافیایی مناطق و ترکیب نیروی انسانی عوامل مهمی هستند که باید در فرمولی که برای این منظور پیش بینی می شود، لحاظ کرد تا حقی از کسی ضایع نشود.
الماسی با بیان این که ستاد انتقال گاز ایران و مناطق عملیات آن، پیکره واحدی از یک مجموعه هستند، یادآور شد: با استقرار نظام مشارکت و ایجاد فضای رقابتی سالم، ضمن تبادل تجارب، می توان به طراوت و پویایی سازمان کمک کرد و مشارکت حداکثری در این زمینه نیز باید مورد توجه همگان قرار گیرد.