به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از حفاری و تکمیل 172 حلقه چاه های نفت و گاز به وسیله ناوگان حفاری خشکی و دریایی این شرکت در فاصله زمانی شهریور 89 تاکنون خبر داد.
مهندس حیدر بهمنی امروز شنبه (5 شهریور) ضمن بزرگداشت هفته دولت گفت: از این چاه ها 77 حلقه توسعه ای، 14 حلقه توصیفی، 3 حلقه اکتشافی و 78 حلقه تعمیری بوده است.
وی افزود: در این مدت حفاری 36 حلقه چاه 329 روز زودتر از برنامه تعریف شده کارفرماها تحقق یافت که حاصل کار و تلاش و بکارگیری تجارب ارزنده مجموعه کارکنان سختکوش شرکت است.
بهمنی با اشاره به 417 هزار و 767 متر حفاری در مناطق خشکی و دریایی 10 استان کشور از ابتدای شهریور سال 89 تا پایان مرداد امسال گفت: در این دوره 7 دستگاه حفاری جدید به ناوگان حفاری شرکت افزوده شد که در این زمینه اتکا به توانمندی های داخلی نقش برجسته ای داشته است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران انجام افزون بر 6 هزار مورد خدمات فنی و 970 خدمات ویژه را از دیگر فعالیت های این شرکت در بخش عملیات فنی و تخصصی برشمرد و اضافه کرد: اجرای این عملیات همزمان با روش های نوین حفاری وجه ممیزه این شرکت با دیگر شرکت های فعال در این عرصه در سطح بین المللی است که اندک شرکت هایی در جهان قادر به انجام آن هستند و به روند معمول چند شرکت با تخصص های مختلف در این بخش ها مشارکت می کنند.
وی این توانمندی ها را ناشی از تجربیات و به روز بودن دانش فنی و برخورداری از فناوری های روز صنعت حفاری از سوی کارکنان در بیش از سه دهه فعالیت شرکت ملی حفاری ایران خواند که اول دی 1358 به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد.
بهمنی درباره مراحل راه اندازی دو دستگاه حفاری 34 و 35 فتح که از شمار پیشرفته ترین دستگاه های حفاری خشکی شرکت است در روزهای آینده اظهار داشت: براساس برنامه ریزی، شمار دستگاه های حفاری شرکت تا پایان سال جاری به 75 دستگاه و توان ارائه خدمات فنی و ویژه به حدود یک صد دکل حفاری خشکی و دریایی خواهد رسید که گام بلندی در زمینه دستیابی به اهداف تعریف شده برای شرکت ملی حفاری ایران در سال جهاد اقتصادی است که با نخستین سال اجرای برنامه پنجم توسعه همزمانی دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران درباره سایر موفقیت های یک سال گذشته به افتتاح دفاتر پژوهش و فناوری شرکت در دانشگاه های صنعت نفت و تهران، امضای قرارداد همکاری با شرکت شهرک های صنعتی خوزستان درباره ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت حفاری، ساخت و عملیاتی شدن سه دستگاه سیمانزنی و دستگاه بچ میکسر ساخت داخل، ساخت دو دستگاه حفاری از سوی مجموعه های بزرگ صنعتی کشور، رونمایی از نخستین خودرو ارتباطی ویژه و برپایی هشتمین نمایشگاه تخصصی صنعت حفاری کشور اشاره کرد.
وی همچنین تمرکز شرکت روی اجرای پروژه های کلید دردست حفاری، شتاب بخشی در پروژه های حفاری و آغاز حفاری در فاز 14 میدان گازی پارس جنوبی را از برنامه ها و دستاوردهای شرکت در فاصله زمانی یک ساله هفته دولت در سال 89 تا هفته دولت در سال 90 برشمرد.
بهمنی ضمن تجلیل از مقام والای شهیدان رجایی و باهنر و بزرگداشت هفته دولت، اهتمام ویژه دولت نهم و دهم به صنعت حفاری کشور را در پیشبرد اهداف صنعت نفت بسیار با اهمیت و مهم خواند.
شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکت های بالادستی تابع شرکت ملی نفت ایران است که هم اکنون بیش از 90 درصد عملیات حفاری چاه های نفت و گاز و خدمات فنی و تخصصی صنعت حفاری را در نقاط مختلف کشور به عهده دارد.