به گزارش نفت دیلی،، حمیدرضا کاتوزیان با بیان این مطلی افزود: به طور نمونه، حجم کار در پردیس بالادستی پژوهشگاه در چهار سال اخیر حدود ۶۰ درصد اافزایش یافته و حجم کار پردیس پایین دستی نیز در این مدت حدودا ۲ برابر شده است.
وی از افزایش خیره کننده حجم فعالیتها و قراردادها در پردیس انرژی و محیط زیست هم خبر داد و گفت: فعالیتهای این پردیس نیز رشد پنج برابری را تجربه کرده است.
کاتوزیان روند درآمدزایی پژوهشگاه صنعت نفت را طی سالهای اخیر مناسب ارزیابی کرد و افزود: پژوهشگاه در صدد است با استفاده از اندوخته مالی، نسبت به خرید تجهیزات مورد نیاز و به روزسازی آزمایشگاههای خود اقدام کند.
وی با بیان اینکه ارتباطات بینالمللی پژوهشگاه صنعت نفت از ثبات خوبی برخوردار است، ابراز امیدواری کرد این روند با قوت ادامه یابد.
بر اساس این گزارش، پردیس پژوهش و توسعه صنایع بالادستی نفت شامل سه پژوهشکده علوم زمین، مهندسی نفت و مطالعات مخازن و توسعه میدانها و ۲ مرکز توسعه نرم افزارهای بالادستی نفت و فناوری اطلاعات بالادستی نفت است.
پردیس پژوهش و توسعه صنایع پایین دستی نفت شامل ۶ پژوهشکده کاتالیست و نانوفناوری، توسعه فناوریهای پالایش و فرآورش نفت، توسعه فناوریهای فرآورش و انتقال گاز، توسعه فناوری های شیمیایی، پلیمری و پتروشیمی، توسعه فرایند و فناوری تجهیزات و همچنین مرکز پژوهش و توسعه فناوریهای نفت کرمانشاه است. این پردیس، یکی از نقش آفرینان اصلی تولید و صدور علم و فناوری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در کشور و در منطقه به شمار میرود که در تولید ثروت و رشد اقتصاد مبتنی بر دانایی، نقش ارزندهای داشته است.
پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست نیز شامل سه پژوهشکده محیط زیست و بیوتکنولوژی، حفاظت صنعتی و توسعه و بهینه سازی فناوریهای انرژی و گروه پژوهشی تجزیه و ارزیابی مواد است که با اجرای طرحهای پژوهشی و توسعه ای، در مسیر کسب و بومیسازی دانش فنی برای صنعت نفت و نیز رفع معضلات صنعتی در حوزه های انرژی، حفاظت صنعتی، محیط زیست و بیوتکنولوژی گام بر میدارد.