سیدمحمود طاهری اظهار کرد: این منطقه به روال هر سال، از اواخر بهمن ماه اقدامهای کنترلی در پذیرایی مناسب از میهمانان نوروزی را در برنامه دارد.
وی توضیح داد: افزون بر تشکیل گروههای نظارت که شامل ۲ گروه از منطقه چالوس و ۲ گروه از طرف ستاد شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی است، نشستهایی با صاحبان مجاری عرضه برگزار و نکات مهم یادآوری میشود.
طاهری با بیان اینکه این گروهها همه مناطق و امکانات آن را از نظر عملیاتی و کیفی کنترل میکنند، افزود: این چهار گروه در مقاطع مختلف باعث میشوند نواقص احتمالی موجود برطرف شود.
وی تصریح کرد: نشستهایی را نیز با شرکتهای حملونقل و رانندگان نفتکش به منظور توجیه آنها برای ارائه خدمات مطلوب برگزار کردیم.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چالوس با بیان اینکه با ستاد تسهیلات سفرهای استانی نیز هماهنگیهایی انجام دادهایم، ادامه داد: این روزها ۲ گروه به صورت نامحسوس از مسیرهای پرتردد عبور و میزان خدماتدهی جایگاهها به مردم و میهمانان را کنترل میکنند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چالوس با بیان اینکه پول خرید فرآورده به صورت اعتباری، ۷۲ ساعت زودتر در اختیار صاحبان جایگاهها قرار میگیرد، گفت: البته این اعتبار در تمام طول سال به جایگاهداران داده میشود، اما در این ایام افزایش مییابد.
درخواست از اهالی منطقه و میهمانان
طاهری با بیان اینکه بهتر است مسافران باک خودروی خود را در مبدا از سوخت پر کنند، گفت: این منطقه تعداد مناسبی مجاری عرضه سوخت دارد و مشکلی برای تامین سوخت نیست.
وی همچنین از اهالی ساکن در منطقه چالوس خواست که ضمن استقبال از میهمانان نوروزی، ساعاتی به جایگاهها مراجعه کنند که اغلب ساعات پرترافیک به مسافران تعلق بگیرد.
وی تعداد جایگاههای عرضه سوخت مایع این منطقه را ۵۶ و تعداد جایگاههای سیانجی را ۴۳ جایگاه عنوان کرد و افزود: تمام جایگاهها از نظر ایمنی و استاندارد بازرسی شدهاند.
طاهری میانگین مصرف بنزین در این منطقه را یک میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر در روز اعلام کرد و گفت: این مقدار در روزهای تعطیل و پرمسافر به حدود ۲ تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر افزایش مییابد.
به گفته وی، مقدار مصرف نفتگاز به دلیل منع تردد ماشینهای سنگین در ایام نوروز کاهش مییابد.