به گزارش نفت دیلی، مدیر پخش منطقه خراسان رضوی گفت: در ایام عادی سال به صورت میانگین روزانه 2 میلیون و 700 هزار لیتر سوخت به مسافران عرضه می شود که این رقم در ایام تعطیل سال با توجه به افزایش حجم مسافران به منطقه، به 3 میلیون و 300 هزار لیتر افزایش می یابد.
علی هرندی با بیان این که از این تعداد 20 به جایگاه عرضه گازطبیعی فشرده شده و 14 جایگاه به عرضه فرآورده اختصاص خواهد داشت،گفت: مجوزهای لازم در این زمینه اخذ شده است و با راه اندازی این جایگاه های جدید، ظرفیت عرضه سوخت منطقه خراسان رضوی تا پایان امسال به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در ایام عادی سال به صورت میانگین روزانه 2 میلیون و 700 هزار لیتر سوخت به مسافران عرضه می شود که این رقم در ایام تعطیل سال با توجه به افزایش حجم مسافران به منطقه، به 3 میلیون و 300 هزار لیتر افزایش پیدا می کند.
مدیر پخش شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: کل ظرفیت عرضه گاز طبیعی فشرده شده هم اکنون در مدار قرار دارد و پیش بینی می شود با توجه به روند منفی گازسوز کردن خودروها به روش غیرمجاز، با راه اندازی 20 مرکز جدید از سال آینده، روند عرضه سی ان جی در ایام تعطیل و پرازدحام سال عادی شود.
هرندی با اشاره به سوخت گیری روزانه 1000 خودرو در جایگاه های سی ان جی منطقه تاکید کرد: نحوه سوخت گیری و عرضه گاز طبیعی فشرده شده در جایگاه های سی ان جی به لحاظ ماهیت با سوخت گیری در جایگاه عرضه فرآورده متفاوت است؛ به همین دلیل تشکیل صف در این جایگاه ها اجتناب ناپذیر است، ضمن آن که این صف ها در ایام پرتردد سال و با توجه به ازدحام مسافران در روزهای پایانی تعطیلات تابستانی در منطقه، طولانی تر می شود.
مدیر پخش منطقه خراسان رضوی با تاکید بر وضعیت خوب ذخیره سازی سوخت منطقه و لزوم سعه صدر مسافران در جایگاه ها به لحاظ حجم بالای مسافر در منطقه افزود: ذخیره سازی بنزین، نفت گاز و نفت سفید منطقه بسیار مطلوب است و هیچ گونه مشکلی در زمینه تامین سوخت مسافران وجود ندارد.
وی افزود: از سال 88 شمار جایگاه های شهر مشهد به دوبرابر افزایش یافته است و امیدواریم با راه اندازی جایگاه های جدید تا پایان سال ظرفیت سوخت رسانی منطقه که از پرترددترین نقاط کشور است، به حد مطلوب برسد.
در چهار تا پنج سال گذشته، ظرفیت خوبی در زمینه جایگاه های عرضه فرآورده در منطقه پرتردد خراسان رضوی به ویژه شهر مشهد ایجاد شده و هم اکنون بیش از 146 جایگاه عرضه فرآورده و 102 جایگاه عرضه سی ان جی در این منطقه فعال است؛ شرکت پخش خراسان رضوی با انبارهای متعدد در شهرهای مشهد، قوچان، نیشابور و تربت حیدریه، امکان ذخیره بیش از یک میلیارد مترمکعب فرآورده در منطقه را دارد.