روزنامه خراسان؛ محمدرضا زائری نوشت: از یک سو روابط مثبت و صمیمی میان مردم ایران و عراق را مخدوش میکند و نقشهای که صهیونیستها دهها سال دنبال کرده اند محقق میسازد و از سوی دیگر - با هدفی بسیار مهمتر و حساس تر- به مفهوم و جایگاه زیارت لطمه میزند.
این دو سرمایه ارزشمند فرهنگی، مذهبی و اجتماعی، سیاسی هر یک از جهاتی بسیار مهم و گرانبهایند که فقدان شان یا حتى آسیب دیدن شان ما را با مشکلات جدی روبرو میسازد. زیارت و رابطه معنوی و عاطفی با سلطان خراسان آخرین برج و باروی هویتی و دینی ماست که نقصانها و مشکلات دیگر ما را جبران میکند و دشمن هوشمندانه این دژ مستحکم را هدف گرفته است.
رابطه همسایگان ایرانی و عراقی هم که علیرغم سالها جنگ تحمیلی از برکت راهپیمایی اربعین در سالهای اخیر در حال نزدیکتر شدن بوده قطعا تهدید بزرگی برای همه توطئههای دشمن است.
قصد این نوشتار تکذیب اصل مشکل نیست و طبعا دشمن هم قطعا جایی سرمایه گذاری میکند که زمینهای برای بهره برداری اش وجود داشته باشد.
از چند سال قبل یک متخصص روانشناس که در حوزه آسیبهای اجتماعی فعال بود و به مشهد مقدس تردد داشت در این خصوص صحبت کرده و تذکر داده بود.
اما حجم اغراق شده موضوع و نوع جریان سازی رسانهای در فضای مجازی به خوبی نشان دهنده برنامه ریزی حساب شده و دستهای پنهان در این تبلیغات آشکار بود.
نقشهای که اتاق فکر رژیم صهیونیستی و گروههای عملیاتی آنان طراحی کرده اند چنان پیچیده و دقیق است و اهمیت هر دو هدف برای آنان چنان است که اگر لازم باشد خودشان میتوانند افرادی را به عنوان مسافر به مشهد بفرستند و سپس عکس و فیلم هم تهیه کنند و در فضای مجازی منتشر سازند و بعد هم عوامل دیگرشان در این آتش بدمند و با تحریک عواطف و احساسات مردم غیور ایران شعله هایش را بیشتر برافروزند.
اگر کسی اندکی تردید داشته باشد کافی است تجربه نیمه نخست قرن گذشته میلادی جاسوسهای انگلیسی در عراق را مرور کند و شیوههای آنان در فتنه انگیزی و آتش افروزی را ببیند.
مسأله اکنون تنها حرمت و ارزش مردم بزرگوار خراسان و رابطه برادرانه مسلمانان دو کشور نیست. دشمن جایگاه تمدنی زیارت در فرهنگ ایرانی ما را هدف گرفته و میکوشد تا به یک تیر هر دو هدف بزرگ را بزند