به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از مذاکرات جدی با صندوق سرمایه گذاری رضوی برای توسعه میدان گازی توس خبر داد.
مهندس مهدی فکور با بیان این که صندوق سرمایه گذاری رضوی به عنوان یکی از گزینه ها برای توسعه میدان گازی توس مطرح است، افزود: با هماهنگی برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران توسعه میدان گازی توس در دستور کار قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: پیشنهاد اولیه صندوق سرمایه گذاری رضوی مطرح و مذاکرات آغاز شده است ولی توسعه این میدان پس از انجام مراحل قانونی و برگزاری مناقصه کلید خواهد خورد.
وی با اشاره به اینکه تایید یک سرمایه گذار در صنعت نفت از سوی کمیته سرمایه گذاری وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران صورت می گیرد، گفت: بلافاصله بعد از تایید صلاحیت مالی صندوق سرمایه گذاری رضوی (وابسته به آستان قدس رضوی) پیشنهاد این صندوق برای توسعه میدان گازی توس بررسی و مذاکرات فنی با این صندوق آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: هم اکنون اطلاعات اولیه فنی میدان گازی توس را در اختیار شرکت سرمایه گذاری رضوی گذاشته ایم؛ از این رو این شرکت به عنوان یکی از کاندیداهای توسعه این میدان مطرح است.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران افزود: هم اکنون می بایست بحث چگونگی تولید محصولات گازی از این میدان از سوی شرکت ملی نفت مشخص شود؛ به طوری که هم اکنون ساخت یک پالایشگاه گازی مستقل برای فرآورش گاز میدان توس یا انتقال گاز آن به پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد مطرح است که این موضوع به میزان و نوع گاز تولیدی بستگی دارد.
میدان گازی توس در خراسان رضوی با ذخیره درجای 62 و نیم میلیارد مترمکعب گاز توان تولید روزانه 4 میلیون مترمکعب گاز را خواهد داشت.
میدان گازی توس در فاصله 100 کیلومتری شمال شرقی شهرستان مشهد و 60 کیلومتری جنوب غرب سرخس واقع شده است؛ ابعاد این میدان گازی در افق شوریجه، 13 کیلومتر طول و 4 کیلومتر عرض دارد.
بنابر اطلاعات دریافتی از مرکز پردازش اطلاعات مالی ایران، برای ماه منتهی به ٨ مرداد ١٣٩٠ شاخص کل بازار سهام در حالی بازدهی ٣.٢ درصدی را برجا گذاشت که بازدهی شاخص ٥٨ صندوق سرمایه گذاری حاضر در این بازار به کمتر از ٢.٣ درصد مثبت رسید.
بر همین اساس، صندوق سرمایه گذاری رضوی با کسب ٥.٤ درصد بازدهی مثبت در دوره مورد بررسی، در جایگاه نخست برترین صندوق های پر بازده جای گرفته است. پس از صندوق رضوی، صندوقهای رفاه و فارابی با کسب بازدهی ٤.٩ و ٤.٧ به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند.