خبرگزاری میزان: خبر مرگ «جورج هربرت واکر بوش» معروف به «جورج بوش پدر»، امروز مخابره شد.
این فرد جمهوریخواه، چهل و یکمین رئیسجمهور آمریکا بود که در بین سالهای ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۳ عهدهدار تصدی ریاست کاخ سفید بود.
اما شهرت بیشتر «جورج بوش پدر» بواسطه دورانی است که وی معاون اول «رونالد ریگان» بود. او از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۹ به مدت حدود ۸ سال، در مقام معاون اول ریاست جمهوری آمریکا فعالیت میکرد.
در این مقطع، رژیم صدام با چراغ سبز آمریکاییها و حمایتهای تسلیحاتی و شیمیایی و مالی واشنگتن، حملات ناجوانمردانهای را علیه مردم ایران ترتیب داد.
البته در این مقطع، رژیم آمریکا در اقدامات ضدایرانیاش، تنها به حمایت از صدام متجاوز بسنده نکرد، بلکه مستقیما علیه مواضع ایران و مردم ایران دست به اقدامات جنایتکارانه زد که مهمترین آنها حمله ددمنشانه ناوگان دریایی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲ تیر ۱۳۶۷ و به شهادت رساندن ۲۹۰ مسافر بود.
جنایتی سبعانه به سَبک آمریکایی در روز روشن!
در دوازدهم تیرماه ۱۳۶۷ شمسی برابر با سوم ژوئیه ۱۹۸۸ میلادی، هواپیمای مسافری ایرباس ایران که از بندرعباس عازم دُبی بود، بر فراز آبهای خلیج همیشه فارس و در نزدیکی جزیره «هنگام» مورد هجوم یگانهای دریایی متجاوز آمریکایی مستقر در آبهای خلیج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.
این هواپیما در زمانی که ایران در نبرد با متجاوزین بعثی قرار داشت با موشک ناو جنگی وینسنس مورد حمله عمدی نیروهای تجاوزگر و جنایت پیشه شیطان بزرگ قرار گرفت. هواپیما حامل ۲۹۰ مسافر و خدمه بود که تمامی آنها اعم از مرد و زن و کودک و نوجوان و کهنسال با این جنایت فجیع به شهادت رسیدند.
آمریکای کودککش
در میان سرنشینان این هواپیمای مسافربری، ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال، ۵۳ زن و ۴۶ تن تبعه کشورهای خارجی نیز بودند که کشته شدند. ساقط کردن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران از سوی جنایتکاران آمریکایی، در حقیقت یکی دیگر از مراحل رویارویی استکبار جهانی با ملت بزرگ ایران برای تقویت متجاوزان عراقی در جبهههای جنگ بود.
پس از سقوط این هواپیما، مقامات آمریکایی برای توجیه این جنایت نابخشودنی، دلایل ضد و نقیضی عنوان کردند و کوشیدند این اقدام خصمانه را یک اشتباه قلمداد کنند. اما با توجه به مجهز بودن کشتی جنگی وینسنس به پیشرفتهترین سیستمهای راداری و رایانهای و همچنین مشخص بودن نوع هواپیمای در حال پرواز، مسلم شد که احتمال اشتباه وجود نداشته و این اقدام، کاملاً تعمدی و خصمانه بوده است.
مدال شجاعت برای یک جانی!
با این حال مقامهای آمریکایی پس از چندی، در توهینی آشکار به ملت ایران، مدال شجاعت بر گردن «ویلیام سی راجرز سوم» ناخدای این ناو انداختند و بدین سان حمایت رسمی خود را از این جنایت اعلام کردند. به هر تقدیر، این جنایت نیز در کنار جنایات بی شمار دولت آمریکا، در پرونده سیاه استکبار جهانی ثبت شد و لکه ننگ دیگری بر تارک آن جنایت پیشگان نقش بست.
موضع گستاخانه «جورج بوش پدر» علیه مردم ایران
جورج بوش پدر که امروز خبر مرگش مخابره شد، در مقطع زمانی وقوع این جنایت، معاون اول رئیس جمهور آمریکا بود؛ این فرد در اظهاراتی گستاخانه، بعد از جنایت نیروهای آمریکایی علیه مردم ایران، اعلام کرد که «آمریکا به هیچ وجه بواسطه کشته شدن ۲۹۰ مسافر ایرانی توسط شلیک ناوگان دریاییاش، عذرخواهی نخواهد کرد»!
جورج بوش پدر، علاوه بر اظهارات گستاخانه فوقالذکر، در دوران سیاستمداریاش و بویژه تصدی معاون اولی ریگان، سردمدار اتخاذ مواضع ضدایرانی بود. این فرد در اوایل سال ۱۳۶۵ پس از فتح فاو توسط رزمندگان ایرانی در نبرد با متجاوزان بعثی، به کشورهای حاشیه خلیجفارس سفر کرد و ضمن دامن زدن به ایران هراسی برای فروش بیشتر جنگ افزارهای آمریکایی به مرتجعین منطقه، مستقیما مردم ایران را تهدید به حمله نظامی کرد.