مهدی عرشیان در تشریح ظرفیتها و امکانات سایت اختصاصی بازسازی دستگاهها و تجهیزات حفاری این شرکت افزود: این سایت فعالیت عملیاتی خود را از بهمن ماه ۹۵ در طرح مرکزیت صنعتی شرکت در اهواز آغاز کرده است.
وی اظهار کرد: با توجه به امکانات و زیرساختهای موجود در این بخش، برنامهریزی و هماهنگی میان مدیریتهای عملیات حفاری، خدمات فنی، نگهداری و تعمیرات، تدارکات و امور کالا و امور مالی در بهرهبرداری بهینه و خدماتدهی بیشتر برای استفاده از این ظرفیتها ضروری است.
عرشیان گفت: باتوجه به برنامههای توسعهای شرکت در زمینه حضور فعال در پروژههای حفاری داخلی و منطقهای، روزآمدی دستگاهها و تجهیزات، موضوعی اجتنابناپذیر و در اولویت قرار دارد.
مدیر بازسازی و ارتقای دستگاهها و تجهیزات جانبی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به تعامل این مدیریت با پیمانکاران داخلی و بهویژه استانی در ارتباط با انجام کارهای بازسازی دستگاههای حفاری و تجهیزات جانبی مانند پمپهای فشار قوی تزریق سیمان و اسید (پمپ تراک)، تعمیر ماشینآلات و تجهیزات، جوشکاری، سندبلاست، رنگآمیزی و آزمایشهای فنی افزود: پیگیریهای اداری برای تمدید یا عقد قراردادهای جدید با پیمانکاران در حال اقدام است.
عرشیان اظهار کرد: هماکنون دستگاه حفاری خشکی سنگین ۶۷ فتح برای بازسازی و تعمیر اساسی به سایت انتقال داده شده و با همکاری یک پیمانکار و استفاده از امکانات شرکت، تعمیرات دورهای آن در دستور کار است.
وی به تعمیرات اساسی دستگاه ۷۴ فتح که در همکاری و همیاری مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۱ و این مجموعه صورت گرفته اشاره کرد و گفت: این دستگاه در حال آمادهسازی برای جابهجایی و انتقال در موقعیت عملیاتی برای حفر چاههای اکتشافی است.
مدیر بازسازی و ارتقای دستگاهها و تجهیزات جانبی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به پایان کارهای اجرایی انبار کالای سایت افزود: این انبار که ۶۰۰ مترمربع مساحت دارد با همکاری مدیریت تدارکات و امور کالا در مراحل قفسهبندی، چیدمان کالاها و اتصال آن به سامانه انبارداری مرکزی شرکت است.
وی توسعه فعالیتهای سایت، استفاده حداکثری از توانمندیهای داخلی شرکت و پیمانکاران مجرب را از نکات مورد اهتمام و تاکید مدیریت ارشد شرکت عنوان و اظهار کرد: پشتیبانی از عملیات حفاری نقشی بسزا در انجام تعهدهای شرکت دارد و به این منظور برنامهریزی تعمیرات دورهای و آماده بهکار بودن ماشینآلات و تجهیزات ضروری است.