هادی هاشمزاده فرهنگ، اعتماد دوسویه ذینفعان و مسئولان را مهمترین دستاورد صنعت گاز کشور برشمرد و درباره عملکرد این شرکت گفت: فرآورش گاز در پالایشگاههای گازی، انتقال گاز با بهرهمندی از ۳۸ هزار کیلومتر خط انتقال فشار قوی گاز، گازرسانی به حدود ۳۳ هزار شهر و روستا و بیش از ۲۲ میلیون مشترک در سراسر کشور، تنها بخشی از خدمات شرکت ملی گاز ایران در ۵۰ سال گذشته است.
وی عمر مجتمع گازی پارس جنوبی را ۲۰ سال اعلام کرد و گفت: هدف از تاسیس این مجتمع، فرآورش و استحصال بیش از ۱۴ تریلیون مترمکعب گاز، بیش از ۵۰ درصد ذخایر گاز کشور و حدود ۸ درصد ذخایر گازی جهان بود که وظیفهای سنگین است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: گاز میدان پارس جنوبی در دو بخش مهم در پالایشگاههای سایت ۱ و سایت ۲ به محصولات مهمی تبدیل میشود، همچنین این مجتمع از سرمایههای جوانی برخوردار است که حضور آنان برای مجتمع گاز پارس جنوبی یک مزیت بزرگ بهشمار میرود.
به گفته فرهنگ، مجتمع گاز پارس جنوبی به عنوان پشتوانه اقتصاد و صنعت کشور، سهم مهمی در تامین انرژی کشور بهخصوص در زمستان دارد. ماموریت این شرکت ارزشآفرینی از منابع گازی و توسعه خدمات فنی دانشمحور است، همچنین سرآمدی در عملیات و رقابتپذیری در تراز جهانی در چشمانداز و افق ۱۴۰۴ از مهمترین اهداف مجتمع گاز پارس جنوبی محسوب میشود.
فرهنگ تصریح کرد: هر فاز پارس جنوبی که به بهرهبرداری میرسد، یک درصد روی GDP کشور تأثیر مثبت دارد.
صرفهجویی ۲۸ میلیارد تومانی
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی، به اهمیت حمایت از تولید داخل اشاره کرد و افزود: حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ساخت چند قطعه و تجهیز در بخشهای مکانیک، برق و ابزار دقیق، حدود ۲۸ میلیارد تومان صرفهجویی ارزی به همراه داشته است.
وی زنجیره تامین کالای مجتمع گاز پارس جنوبی را ساختار بزرگی دانست و گفت: پارسال بیش از ۱۷ هزار قلم کالا سفارشگذاری و بیش از ۱۰ هزار قلم کالا نیز برای ۱۰ پالایشگاه گازی در حال بهره برداری، تامین شد.