در پیام احمد محمدی آمده است:
«ملت بزرگ ایران در اواخر سده بیستم پس از یک قرن مبارزه برای برچیدن بساط استبداد، نهال نهضت خویش را به ثمر نشاند تا همچون گذشته، پیشگام تحولات اساسی در درون و منشأ الهام ملتهای آزادیخواه جهان در برون باشد. پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام (ره) در بهمن ۵۷ سرآغاز دگرگونی همهجانبه در نظام سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اداری کشور بود و آثار و پیامدهای آن تمامی ارکان اجتماع و اجزای جامعه را تحت تأثیر قرار داد. در این میان صنعت نفت به عنوان مهمترین منبع ارزی و اصلیترین مزیت تجاری، به علت سابقه، پیشینه و اثرگذاری کم نظیر در جامعه و بهخصوص در جریان انقلاب، پیشگام حرکت خوداتکایی در کشور شد و نقشی مهم در تحقق استقلال اقتصادی و بی نیازی از بیگانگان ایفا کرد؛ نقشی که به جرأت میتوان گفت عهدهداری و انجام آن به مثابه عبور از صعبالعبورترین گردنههای جنگ، تحریم و توطئه بوده است.
در یک بررسی کلی، صنعت نفت و مناطق نفتخیز جنوب در چهار دهه گذشته، سه مقطع پرفراز و نشیب را پشت سر نهاده است: نخست در جریان اخراج بیگانگان از کشور در نخستین سال انقلاب، که با «عهدهداری مدیریت و راهبری میدانها و از سرگیری عملیات تولید»، عملا به سیطره ۷۰ ساله کمپانیهای چندملیتی و از آن مهمتر تحقیر تاریخی ناشی از برتری و بالانشینی غربیها در ایران پایان داده است .
دوم «خلق حماسه بیبدیل استمرار تولید و صدور نفت» در جریان طولانیترین جنگ تاریخ کشور و تحت مهیبترین و وحشیانهترین بمبارانهای تاسیسات که سبب شد در طول ۲۸۸۸ روز بحران و ۲۸۰۰ حمله هوایی به مبادی تولید، تلمبهخانهها، بندرگاهها و کشتیهای نفتکش، تولید و صادرات نفت ایران حتی به مدت یک روز هم متوقف نشود.
و سومین مقطع به «پایداری و استقامت جانانه در برابر استراتژی تحریم» اختصاص دارد که در چهارمین دهه انقلاب به علت یأس و شکست دشمن در دیگر صحنهها، عملا با شدت بیشتر و با هدف سست کردن اراده ملت و از کار انداختن چرخ اقتصاد کشور، از سوی دشمن اعمال گردیده است. در این عرصه، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، با تدبیر و مواجههای هوشمندانه، در بسیاری زمینهها، تهدید دشمن را به فرصتی برای شکوفایی و پیشرفت بدل نموده و با طراحی و تولید فناورانه دستکم ۸۰۰۰ قلم کالا و تجهیزات راهبردی مورد نیاز استخراج و تولید، بسیاری از تجهیزات راهبردی را از انحصار معدودی از کشورهای صنعتی خارج کرده است.
همچنین دستیابی به شاخصهای برتر در زمینه فناوریهای مرتبط با اکتشاف، مطالعات و توسعه میدانها، ازدیاد برداشت، شیوههای نوپدید حفاری، کنترل فوران و ساخت و راهاندازی پیچیدهترین ماشینآلات فرآیندی از جمله توربینهای گازی، محصول این اراده و حاصل تدبیر کارشناسان ایرانی برای عبور از تحریم و بازگردان آثار منفی آن به تحریمگران است.
این شرکت همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با اجرای گام به گام طرحهایی بزرگ از جمله طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، اهداف بلند اقتصاد مقاومتی را در قالب اجرای برنامه توسعه ۲۸ مخزن پی گرفته و ارائه خدمتی کم نظیر به کشور و ملت بزرگ ایران بهویژه ساکنان صمیمی استانهای نفتخیز را در دستور کار قرار داده است. امید است در پرتو عنایات پروردگار و همت و تلاش کارکنان و متخصصان این صنعت، اجرای این طرح، ضمن تضمین پایداری و افزایش قابل توجه تولید، بخشی از آمال و آرزوهای مدیریت ارشد کشور را در زمینه ایجاد رونق کسبوکار، اشتغال پایدار و توسعه متوازن مناطق کمتر توسعهیافته محقق سازد.
اینجانب ضمن گرامیداشت چهلمین دهه فجر انقلاب اسلامی مقارن با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از تلاش جهادی، ایثار و جانفشانی کارکنان، مدیران و کارشناسانی که در ۴۰ سال گذشته عهدهدار رسالت خطیر خدمت و سرآمدی صنعت نفت بودهاند، صمیمانه قدردانی نموده و مراتب احترام خویش را نسبت به تمامی تلاشگران این صنعت؛ شهدا، ایثارگران و جانباختگان حوادث و رویدادهای صنعتی ابراز میدارم. از درگاه خداوند متعال، پیشرفت و ترقی کشور را در سایه عنایات پروردگار، منویات و رهنمودهای هوشمندانه مقام معظم رهبری و عزم اراده مردم بهویژه کارکنان سختکوش صنعت نفت آرزومندم.»