ایمان محمدی، سرپرست برنامهریزی تعمیرات مدیریت امور مهندسی این شرکت (یکشنبه، ۲۸ بهمنماه) در آیین رونمایی از این سامانه گفت: این نرمافزار پس از آزمایشهای میدانی در شش دستگاه حفاری، هماکنون آماده بهرهبرداری در همه دستگاههای حفاری و مدیریت نت شرکت است.
وی در بیان کارکردها و ویژگیهای این نرمافزار به تلاشهای ۶ ساله کارشناسان و دستدرکاران این پروژه اشاره کرد و گفت: این سامانه با هدف آسانسازیبرنامهریزی، مدیریت و اداره امور مرتبط با نگهداری و تعمیرات و افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات تهیه شده است.
وی افزود: سام نت با بهرهگیری از ماژولهای کاربردی و ویژگیهای عملیاتی خاص، همه راهبردهای نگهداری و تعمیرات را پشتیبانی میکند و با ارائه گزارشهای تحلیلی از سوابق و وجود داشبوردهای مدیریتی میتواند در حوزه مدیریت داراییهای فیزیکی نقشه راه در اختیار مدیران و کارشناسان قرار دهد.
محمدی اظهار کرد: این سامانه تحت وب و شامل بخشهای تخصصی سامانههای CMMS مانند صدور مکانیزه دستور کار صنعتی، اطلاعات پایه تجهیز، کارتابل تعمیرات پیشگیرانه، نگهداری براساس پایش وضعیت، ماژول روغن و قطعات یدکی، اطلاعات پیمانکاران و سایر گزارشها است.
سرپرست برنامهریزی تعمیرات مدیریت امور مهندسی شرکت ملی حفاری ایران گفت: با راهاندازی این سامانه، دسترسی به اطلاعات فنی تجهیزات دستگاههای حفاری و سوابق تعمیرات آنها به صورت آنلاین با استفاده از شبکههای داخلی امکانپذیر خواهد شد.
وی در زمینه دیگر مزیتهای این سامانه افزود: گردش کارتابلی فعالیتهای تعمیراتی در این نرمافزار سبب حذف رفت و آمد کارکنان به منظور دریافت مجوزهای لازم میشود و این موضوع تاثیر بسزایی در شتاب بخشیدن به انجام فعالیتهای تعمیراتی و افزایش بهرهوری دارد.