خبرگزری ایلنا: مدیرعامل بورس انرژی گفت: خریدار برق از بورس میتواند با کمترین قیمت خرید کند و از روشهای تسویه مختلف مثل نقدی، نسیه و پایاپای استفاده کند اما در خارج از بورس روش تسویه حتما نقدی است.
سیدعلی حسینی درباره تاثیر معاملات برق در بورس بر امنیت انرژی اظهار داشت: در بورس انرژی از ساز و کار بازار، کشف قیمت و انجام معاملات استفاده میکنیم و کسی که میخواهد روی ساخت نیروگاه سرمایهگذاری کند، میتواند بر اساس قیمتهای بازار و بازاری که برای برق وجود دارد برنامهریزی کند تا نیروگاه بسازد و سرمایه گذاری کند.
وی افزود: وقتی جریان ساخت نیروگاه توسعه پیدا کند و برنامهریزی منطقهای وجود داشته باشد قطعا مصرفکنندگان هم میتوانند مطمئن باشند که برق مورد نیاز را در آینده دریافت میکنند.
مدیر عامل بورس انرژی تاکید کرد: قطعا تقویت سازوکار بازار تقویت امنیت انرژی برق را هم در کشور به دنبال دارد.
وی با اشاره به مزایای عرضه برق در بورس گفت: برای فروشنده معافیت مالیاتی دارد و میتواند فضای رقابتی داشته باشد، مزیت برای خریدار هم این است که در یک فضای رقابتی برق میخرد و از یک سازوکار مناسبتری استفاده میکند.
حسینی یادآور شد: خریدار برق از بورس، میتواند با کمترین قیمت خرید کند و از روشهای تسویه مختلف مثل نقدی، نسیه و پایاپای استفاده کند اما در خارج از بورس روش تسویه حتما نقدی است.
وی درباره مزیتهای عرضه بنزین هم در بورس گفت: فروش بنزین در بورس میتواند کمک کند مشتریان جدیدی جذب کنیم و معاملات در بستر شفاف و رقابتی انجام شود. کما اینکه به نفع کشور هم است و باعث ارزآوری بیشتر، شفافیت در قیمت و تامین منافع بیشتر برای کشور میشود.
مدیر عامل بورس انرژی درباره افزایش حجم عرضه گازوئیل نیز خاطرنشان کرد: افزایش حجم این فرآورده بستگی به تقاضای بازار دارد هر قدر تقاضا بیشتر باشد شرایط عرضه بهبود مییابد.