پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


لزوم عقب‌نشینی بیمارستان شهدای تجریش
تاريخ خبر: سه شنبه، 24 مرداد 1402 ساعت: 09:39

 

شهردار منطقه یک از احداث بوستان ۸۰۰۰ متری در محله زعفرانیه خبر داد و گفت: ملکی ۱۱ هزار متری در این خیابان وجود دارد که بر اساس قانون ۷۰-۳۰ مالک ۸۰۰۰ متر از زمین خود را به شهرداری داده تا شهرداری نیز آن را تبدیل به بوستان محلی کند.

به گزارش ایسنا، مهدی صباغ در یک نشست خبری گفت: سال گذشته پروژه‌هایی را که سال‌ها بود بر زمین مانده بود دوباره از نو شروع کردیم به گونه‌ای که پروژه فرهنگی و ورزشی قائم نهایتا تا نیمه اول سال آینده به بهره برداری می‌رسد و این مرکز ۷۰۰۰ متری در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت. همچنین ساماندهی محدوده باغ فردوس نیز آغاز شده که هنوز سیستم روشنایی آن تکمیل نشده، اما این پروژه هم به زودی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه بازدیدهای میدانی صبحگاهی را از سطح محلات منطقه آغاز کردیم به گونه‌ای که بدون تشریفات از هنگام صبح با حضور معاونین مربوطه از سطح محلات بازدید میدانی صورت می‌گیرد، عنوان کرد: بعد از این بازدیدها در جلسه با اساتید و معتمدین مشکلات را بررسی می‌کنیم و این جلسات فارغ از طرح «شهردار من» و بر اساس درخواست مردم است که تا کنون ۲۴ محله را بازدید و ۶۵۰۰ مصوبه داشته‌ایم.

شهردار منطقه یک با تأکید بر اینکه دو پروژه عمرانی فرامنطقه در حال اجرایی شدن است که یکی از آنها پل‌های بزرگراه ارتش است، گفت: در محور اتوبان ارتش یک دور برگردان باید نصب می‌شد که حالا حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با نصب عرشه آن، این پل تا دو هفته آینده افتتاح خواهد شد و همچنین هفته گذشته سه خط معاینه فنی در سطح منطقه افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه در منطقه یک ۲۰۰۰ مخزن زباله کم داشتیم که توانستیم ۱۲۰۰ مخزن را جبران کنیم، اظهار کرد: ساماندهی خیابان شهرداری از دستفروشان در آستانه سال نو با حضور دادستانی و پلیس انجام شد، اما به دلیل ماه رمضان این ساماندهی دچار وقفه شد و شاهدیم که دستفروشان مجددا بازگشتند که حالا با مصوبه فرمانداری و کمک دادستانی کار ویژه‌ای انجام شده و حتی دستفروشان به محلی که برای آنها در نظر گرفته شده است نیز هدایت شده و رفته‌اند.

صباغ با تأکید بر اینکه ساماندهی و رفع خطر دو پارکینگ ناایمن همت و باهنر طرح‌هایش آماده شده است، گفت: با اجرای این طرح‌ها برای اولین بار این دو پارکینگ از لیست ساختمان‌های بحرانی خارج خواهند شد.

احداث بوستان از اوشان تا دارآباد

وی همچنین از آماده بودن طرح رود دره «خرگوش دره» خبر داد و گفت: در فاز اول بوستانی از اوشان تا دارآباد ساخته خواهد شد و در فاز دوم خرگوش دره بوستانی شبیه نهج البلاغه ساخته می‌شود که کارشناسان در حال طراحی آن هستند.

شهردار منطقه یک با اعلام خبر ایجاد یک بوستان ۸۰۰۰ متری در زعفرانیه گفت: در تقاطع خیابان‌های الف و مقدس اردبیلی یک ملک ۱۱ هزار متری واقع شده است که بر اساس قانون ۷۰-۳۰ مالک ۸۰۰۰ متر از زمین خود را به شهرداری داده تا شهرداری نیز آن را تبدیل به بوستان محلی کند و نکته جالب توجه این است که این باغ بسیار تمیز بوده و ما تنها باید محوطه سازی و روشنایی آن را تأمین کنیم و حتی آبنما و حوض هم دارد و حتی یک درخت این باغ هم خشک نیست.

وی افزود: شهرداری می‌بایست در این بوستان که فعلا آن را الف می‌نامیم زمین بازی ایجاد کرده و با نصب سرویس بهداشتی نسبت به بازپیرایی محیط اقدام کنند و فعلا هم برای مالک پروانه‌ای صادر نشده است.

هنوز جریمه خشک کردن درختان ولیعصر محدوده زعفرانیه پرداخت نشده

صباغ در خصوص سرانجام پرونده خشک کردن عمدی درختان خیابان ولیعصر (عج) در محدوده زعفرانیه گفت: هنوز جریمه خشک کردن درختان پرداخت نشده و ما هم برای مالک پایان کار و مجوز انشعابات را صادر نکردیم.

وی همچنین در خصوص وضعیت بافت فرسوده منطقه یک گفت: بافت فرسوده در محله‌هایی همچون دارآباد، درکه، جماران، اوین، قیطریه، گلابدره، امامزاده قاسم و ... وجود دارد و نکته اصلی این است که هیچکدام از این محلات طرح موضعی نداشتند و ما جزو محلات پیشرو هستیم که برای این محلات طرح آماده کردیم، البته به شدت بر روی ساخت و سازهای غیر مجاز حساس هستیم به گونه‌ای که دو ملک بزرگ هفت طبقه در گلابدره که رأی ماده ۱۰۰ نیز داشت را تخریب کرده و بر روی ساخت و سازها نظارت می‌کنیم.

شهردار منطقه یک با بیان اینکه عمدتا در زمان شلوغی‌ها حجم تخلفات ساختمانی بالا می‌رود و از آنجایی که ما تنها با حکم ماده ۱۰۰ می‌توانیم تخریب کنیم و اخذ رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز دو سه ماه طول می‌کشد، ادامه داد: البته با این شرایط ما از زمانی که متوجه ساخت و ساز غیر مجاز شده تا زمانیکه رأی کمیسیون ماده ۱۰۰ را کسب کنیم مانع از ادامه ساخت و ساز می‌شویم اما باز هم این زمان یک فرصت است.

سرانجام پارکینگ بیمارستان شهدای تجریش

وی در خصوص سرانجام پارکینگ بیمارستان جدید شهدای تجریش با بیان اینکه دغدغه اصلی ما نبود پارکینگ در این بیمارستان است، اظهار کرد: از آنجایی که این پروژه ملی بود، مشروط به اینکه نسبت به تأمین پارکینگ اقدام کنند موقتا اجازه بهره برداری دادیم و بیمارستان باید از محور خیابان حمید عقب نشینی کند و محور را به ما تحویل دهد تا نسبت به دیوارکشی اقدام کنیم.

صباغ ادامه داد: در همین راستا یک سوله ۱۰۰۰ متری نیز تخریب شده است و وزارت بهداشت و مسئولان بیمارستان به ما قول داده‌اند که با اخذ مشارکت نسبت به تأمین پارکینگ اقدام خواهند کرد و ما بهره برداری موقت از این بیمارستان را مشروط به تأمین پارکینگ کردیم و مجوزهای انشعابات را ندادیم و تا ما مجوز ندهیم آنها نمی‌توانند نسبت به اخذ انشعابات اقدام کنند.

وی همچنین از جانمایی چند جایگاه سوخت و چند میدان میوه و تره بار در منطقه یک خبر داد و در مورد وضعیت ترافیک این منطقه با بیان اینکه عمده مشکل ترافیک این منطقه، شرقی غربی است، گفت: مترو پایدارترین نوع حمل و نقل است و به دنبال آن هستیم که انشعابی در میدان نوبنیاد در خط ۳ ایجاد کنیم که به سمت نیاوران آمده و نهایتا به خط یک مترو برسد.

درختان خشک شده خیابان ولیعصر حذف خواهند شد

به گزارش ایسنا، احسان صفایی معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک نیز در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص قطع درختان خیابان ولیعصر، افزود: درختانی که برداشته می‌شوند رأی کمیسیون ماده ۷ دارند و دقت داشته باشید که به همه مناطق تاکید شده است که درختان خشک را شناسایی کرده و نسبت به رفع خطر از آنها اقدام کنند و درختان محور خیابان ولیعصر که خشک شده‌اند حذف خواهند شد، اما به دلیل اینکه این محور همیشه دارای ترافیک است و ما نمی‌خواهیم یک ترافیک مضاعف ایجاد کنیم این کار به صورت شبانه انجام می‌شود و درخت‌های خشک شده ثبت سامانه هستند.

وی در پاسخ به این سوال که در سامانه درختان چند درخت باید از خیابان ولیعصر حذف شوند، گفت: در حال حاضر بررسی‌های کارشناسان نشان داده که ۱۷۹ درخت در این محور وجود دارند.

صفایی با بیان اینکه سال‌ها قبل از اصفهان درخت آورده شد اما تجربه نشان داده که این درختان باید یک ماه در آب و هوای تهران بمانند و بعد کاشته شوند، تصریح کرد: این اتفاق خواهد افتاد و ما با تجربه‌ای که به دست آوردیم درختان را در فصل مناسب جایگزین خواهیم کرد.