پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


بازداشت ابوسیف رمال در مشهد
تاريخ خبر: چهارشنبه، 17 آبان 1402 ساعت: 12:53

 ابعاد دیگر تبهکاری‌های وی هنگامی فاش شد که نام جعلی « ابوسیف » لو رفت. واکاوی های پلیس نشان داد این جوان ۳۰ ساله که «محمد-ک» نام دارد و به «ابوسیف» در اینستاگرام معروف است، طعمه‌های زیادی را از شهرهای دیگر کشور به دام انداخته است.

روزنامه خراسان نوشت: مرد جوانی که در فضای مجازی خود را ابوسیف معرفی می‌کرد و زنان و دختران را فریب می‌داد و از آنها اخاذی می‌کرد، با همکاری یکی از طعمه‌هایش به دام پلیس افتاد.

از مدتی قبل زمزمه‌های «مهره شانس» در فضای مجازی نیروهای اطلاعات و امنیت کلانتری شفای مشهد را به تکاپو انداخته بود. آنها که با رصدهای شبانه‌روزی در شبکه‌های اجتماعی به سرنخ‌هایی از یک رمال هزارچهره و مکار رسیده بودند، در حالی ماجرا را به صورت محرمانه به رئیس پلیس مشهد گزارش دادند که ردزنی جرایم مهم در فضای مجازی با تاکید و تدابیر ابلاغی از سوی سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان رضوی) در اولویت رصدهای اطلاعاتی پلیس قرار گرفته بود.

طولی نکشید که با دستور سرهنگ احمد نگهبان (فرمانده انتظامی مشهد) گروهی از افسران کارآزموده تجسس و اطلاعات برای شناسایی تبهکار مخوف وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را زیر نظر مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفای مشهد) آغاز کردند. بررسی‌های مقدماتی حاکی از آن بود که جوان ۳۰ ساله معروف به «ابوسیف»از طریق اینستاگرام زنان و دختران جوان را با ترفند «مهره شانس» فریب می‌دهد.

هنوز تحقیقات پلیس وارد مرحله عملیاتی نشده بود که چند روز قبل زن جوانی با مراجعه به کلانتری شفا از اخاذی‌های ده‌ها میلیونی تبهکاری پرده برداشت که با «مهره شانس» زندگی‌اش را در آستانه نابودی قرار داده بود.

این زن به عوامل انتظامی گفت: در فضای مجازی (اینستاگرام) با جوان ۳۰ ساله‌ای آشنا شدم که خود را رمالی متبحر معرفی می‌کرد و مدعی بود با «مهره شانس» از هر مشکلی گره‌گشایی می‌کند.

من هم که با همسرم دچار اختلافات عادی بودم مبلغ هنگفتی را به او دادم ولی آن مرد تبهکار تصاویر و اسنادی را از من تهیه کرده بود که قصد داشت زندگی‌ام را متلاشی کند. به همین دلیل روبه اخاذی آورد و مبالغ دیگری از من گرفت تا آبرویم را نزد شوهرم نبرد.

من هم که از رسوایی می ترسیدم به خواسته‌هایش تن دادم و قرار شد این بار طلاهایم را بگیرد تا تصاویر و فیلم‌های مرا از گوشی خودش پاک کند. دیگر چاره‌ای نداشتم جز آنکه به پلیس پناه بیاورم.

با اعلام این ماجرا، دیگر نیروهای انتظامی تردیدی نداشتند که با یک تبهکار مخوف روبه‌رو شده‌اند بنابراین گروه عملیاتی پلیس با شگرد «قرار صوری» در حالی سوار بر یک دستگاه خودرو شخصی عازم بولوار طبرسی شمالی (محل قرار) شدند که رئیس کلانتری فرماندهی عملیات را بر عهده داشت.

وقتی زن جوان با آموزش‌های پلیسی منتظر ایستاد، ناگهان راننده پژو ۴۰۵ در آن سوی خیابان شهید نظام‌دوست ۱۲ وارد کمین نیروهای انتظامی شد و زن جوان در حالی که النگوها را در دست داشت داخل خودرو وی نشست. در این هنگام بود که نیروهای انتظامی از چهار جهت در کنار خودرو پژو قرار گرفتند و رمال جوان را قبل از آنکه فرصتی برای فرار بیابد به محاصره درآوردند.

در بازرسی از داخل خودرو مبالغ زیادی وجه نقد به همراه آژیر پلیس و اسلحه کلت کمری قلابی کشف شد که حکایت از تبهکاری‌های دیگر این رمال حیله گر داشت. با انتقال وی به مقر انتظامی، تحقیقات آغاز و مشخص شد که خودرو وی احکام توقیف از پلیس آگاهی یزد را دارد.

اما ابعاد دیگر تبهکاری‌های وی هنگامی فاش شد که نام جعلی «ابوسیف» لو رفت. واکاوی های پلیس نشان داد این جوان ۳۰ ساله که «محمد-ک» نام دارد و به «ابوسیف» در فضای مجازی معروف است، طعمه‌های زیادی را از شهرهای دیگر کشور به دام انداخته است.

در همین حال این رمال جوان در بازجویی‌ها به اخاذی از طعمه‌های خود اعتراف کرد و گفت: اهل اهواز هستم و در بولوار طبرسی شمالی مشهد ساکن شده‌ام.

حدود ۲ هفته قبل با شاکی (زن جوان) در اینستاگرام آشنا شدم و قرار شد یک جفت «مهره شانس» مشکل‌گشا در قبال دریافت ۲۰ میلیون تومان به او بدهم. آن زن هم کارت عابر بانکش را به من داد و من مبلغ ۵۰ میلیون تومان در چند نوبت برداشت کردم و سپس گفتم کارت شما را از من دزدیده‌اند که قرار شد ۲۵ میلیون تومان دیگر طلا به من بدهد و مهره شانس را بگیرد. آژیر پلیس را هم به خاطر ذوق‌زدگی و زیبایی روی خودرو نصب کردم.

در همین حال چند نفر دیگر با مراجعه به کلانتری شفا چهره‌های دیگری از این تبهکار مخوف را لو دادند که با ترفندهای مختلف از آنان اخاذی کرده بود تا زندگی مشترک را منطبق با میل آنان رقم بزند.

یکی دیگر از طعمه‌های وی به افسر پرونده گفت: او از من ۵ میلیون گرفت و ۲ مهره پلاستیکی به عنوان «مهره شانس» به من داد که دیدم هیچ کاربردی ندارد، به همین خاطر دیگر نزد او نرفتم.

تحقیقات بیشتر پلیس در حالی ماجرای متعدد سرقت از منازل توسط این رمال تبهکار را فاش کرد که «مهره شانس» او به دست پلیس مشهد طلسم شد اما هنوز زوایای پنهان دیگری وجود دارد که با دستور مقام قضایی زیر ذره‌بین تحقیقات قرار گرفته است.