ناسا همچنان در تلاش است تا مشکلات کپسول «استارلاینر» را پس از اولین پرواز آزمایشی سرنشیندار آن بررسی و اصلاح کند.
به گزارش ایسنا، مقامات ناسا اعلام کردند که با گذشت حدود دو ماه از بازگشت کپسول «استارلاینر»(Starliner) شرکت «بوئینگ»(Boeing) به زمین بدون فضانوردان، این آژانس فضایی همچنان روی مشکلاتی کار میکند که اولین پرواز آزمایشی سرنشیندار این کپسول را پیچیده کردند.
به نقل از اسپیس، آزمایش پرواز سرنشیندار استارلاینر در روز ششم سپتامبر به پایان رسید و این کپسول به طور خودکار در نیومکزیکو فرود آمد. به گفته ناسا، «بوچ ویلمور»(Butch Wilmore) و «سونی ویلیامز»(Suni Williams) فضانوردان این آژانس فضایی قرار بود در کپسول حضور داشته باشند اما مشکلات سوخت استارلاینر، بازگشت سرنشینان به زمین را به خطر انداخت.
بوئینگ قرار است تا پیش از سال ۲۰۳۰، ماموریتهای سرنشیندار بسیاری را به مقصد ایستگاه فضایی بینالمللی انجام دهد اما مقامات ناسا گفتند ممکن است مدتی طول بکشد تا مسیر استارلاینر مشخص شود.
«ریچارد جونز»(Richard Jones) معاون برنامه سرنشیندار تجاری ناسا در مرکز فضایی جانسون گفت: ما این کار را تازه آغاز کردهایم و فقط سعی داریم بفهمیم که چگونه میتوان مشکلات را بررسی و اصلاح کرد. برنامههای مربوط به مدت زمان و آنچه در آن منطقه مورد نیاز خواهد بود، پیش روی ماست و ما سخت تلاش خواهیم کرد تا آنها را بدانیم.