معاون برنامهریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: فرمانده معظم کل قوا یک استراتژی را به عنوان استراتژی بنیادی تعیین کردند که آن هم قدرتمند شدن است، پس برای مبارزه با نظام سلطه باید در حوزه علم و فناوری، اقتصادی و سیاسی قوی شویم.
به گزارش ایسنا، سردار سرتیپ پاسدار طلایی نیک معاون برنامه ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم گرامیداشت ۱۳ آبان در ستاد وزارت دفاع با بیان اینکه ۱۳ آبان یوم الله نامیده می شود، گفت: در این روز سه حادثه تاریخی اتفاق افتاده است که شامل تبعید حضرت امام (ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت تعدادی از دانش آموزان در جریان مبارزات ملت ایران علیه رژیم شاهنشاهی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی امریکا توسط دانشجویان در سال ۱۳۵۸ که حضرت امام(ره) از این حرکت دانشجویان به عنوان انقلاب دوم یاد فرمودند، بوده است.
سردار طلایی نیک با بیان اینکه در هر سه رویداد فرمانده اصلی و راهبر اصلی امریکا و جبهه استکبار جهانی است، ادامه داد: ۱۳آبان به درستی روز مبارزه با استکبار جهانی نام گذاری شده است و حضرت امام خمینی (ره) راهبر و پرچم دار این مبارزه بودند و دانشجویان و دانش آموزان نیز با خون خود به این مبارزه عمق بخشیدند.
سخنگوی وزارت دفاع با طرح این سوال که در مبارزه با استکبار جهانی اصلی ترین موضوعی که باید به آن بپردازیم چیست، گفت: فرمانده معظم کل قوا یک استراتژی را به عنوان استراتژی بنیادی تعیین کردند که آن هم قدرتمند شدن است. اگر قدرت داشتیم و قوی بودیم میتوانیم در مصاف با استکبار پیروز باشیم همانطور که در گذشته هر جا قدرت سازی کردیم پیروز بودیم و در هر زمینه ای که کمتر توجه کردیم و به دنبال تقویت آن حوزه نبودیم، آسیب دیدیم.
معاون وزیر دفاع با اشاره به اینکه همه جنایت های رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریکا از آنها است و این رژیم بدون پشتیبانی آن ها نمی تواند دوام بیارد، افزود: مصاف امروز ما با صهیونیست ها مصاف با خود آمریکا و با استکبار است. استکباری که ۴۵ سال است در عرصه های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی بر علیه ما جنگ تمام عیاری به راه انداخته است بنابراین ماهیت این مبارزه کاملاً جهادی است که عرصه های آن متفاوت است و الزاماتی دارد.
سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه دشمن سال هاست که یک جنگ ترکیبی تمام عیار علیه کشور ما به راه انداخته است، اظهار کرد: برای مبارزه با نظام سلطه باید در حوزه علم و فناوری، اقتصادی و سیاسی قوی شویم زیرا قدرت باید نه فقط در حوزه نظامی بلکه در همه حوزه ها هم ماهیت آفندی و هم ماهیت پدافندی داشته باشد.