پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


افتتاح مرحله دوم بزرگترين طرح پترشيمي توليد کننده پي وي سي کشور
تاريخ خبر: دوشنبه، 12 دی 1390 ساعت: 12:27

به گزارش نفت دیلی، مرحله دوم بزرگترین طرح پتروشیمی تولید کننده پی وی سی کشور با تلاش متخصصان داخلی در مدار تولید قرار گرفت.

 

مدیر عامل شرکت پتروشیمی اروند گفت : با افتتاح این طرح نادرترین گریـدهای پی وی سی با درجه خلوص و کیفیت بالا همچون EPVC و SPVC خاورمیانه برای نخستین بار در خاورمیانه در پتروشیمی اروند تولید می شود. موسوی افزود: این واحد قادر به تولید سالانه300 هزار تن گرید سوسپانسیون و40 هزار تن گرید امولسیون است. وی با بیان اینکه واحد کلر آلکالی این مجتمع به عنوان نخستین مرحله زنجیره پی .وی .

 

سی از اواسط پـارسال راه اندازی شده است گفت: این واحد ظرفیت تولید سـالانه 660 هزار تن سود سوزآور ، 16 هزار و 250 تن آب ژاول ، 585 هزار تن کلر و 124 هزار تن اسید کلریدریک را دارد. موسوی افزود: هم اکنون سود سوزآور موردنیاز صنایع نساجی ، نیروگاهی ، نفت و پتروشیمی و همچنین کلر و آب ژاول کل منطقه توسط مجتمع پتروشیمی اروند تامین می شود. مدیر عامل شرکت پتروشیمی اروند ابراز امیدواری کرد: این مجتمع با ظرفیت تولید سالانه343 هزار تن وینیل کلراید منومر و 329 هزار و300 تن اتیلن دی کلراید به عنوان بزرگترین تولید کننده زنجیره PVC در جهان شناخته شده است. وی گفت : نصب کلیه تجهیزات مجتمع پتروشیمی اروند پس از عدم تعهد شرکای خارجی توسط شرکت های داخلی و کارشناسان ایرانی انجام شده است که از نکات برجسته اجرای این طرح است.

 

موسوی با اشاره به بهره برداری از همه واحدهای پتروشیمی اروند تاکید کرد : این شرکت پس از تامین بازار داخلی، مازاد تولید را صادر می کند. پتروشیمی اروند در مجموع 2 مرحله ظرفیت تولید سالانه 2 میلیون و 834 هزار تن از انواع محصولات پتروشیمی را دارد و محصولات آن به عنوان خوراک دیگر صنایع پتروشیمی ، صنایع تولیدی پایین‌دستی، صنایع شوینده، کاغذ، نساجی، بهداشتی، صنایع تولید حلال رزین و واکس مورد استفاده قرار می‌گیرد. با راه اندازی پتروشیمی اروند ، ایران در ردیف صادرکنندگان محصولاتی چون کاستیک قرارخواهد گرفت .

 

مرحله دوم این مجتمع که به منظور تولید دو گرید پلی وینیل کلراید که از مشتقات اتیلن و جز خانواده پلاستیک‌هـا هستند در تولید محصولاتی چون مواد شوینده ، ضذ عفونی‌کننده و پاک‌ کننده ، لوازم آشپزخانه ، لوله ، مواد ساختمانی ، بطری ، کابل ، کفپوش ، پوشش دادن منسوجات و کاغذ دیواری به کار می‌رود و پیش‌بینی می شود با تولید این محصولات ، ایران حدود 25 تا 30 درصد بازارهای جهانی پی.وی.سی را در اختیار بگیرد.