به گزارش نفت ديلي ، مديرعامل شركت ملي نفت ايران بر ضرورت حمايت از نخبگان، دانشگاهيان و كساني كه در صنعت نفت نوآوري ايجاد مي كنند تاكيد كرد و گفت: بايد بخشي از درآمد حاصل از پروژه هايي كه باعث نوآوري و ايجاد ثروت در صنعت نفت مي شود، به عنوان حق ليسانس به پديدآورندگان آن پرداخت شود.
احمد قلعه باني؛ مديرعامل شركت ملي نفت ايران صبح امروز (24 بهمن ماه) در نخستين همايش سالانه فناوري اطلاعات و ارتباطات بالادستي صنعت نفت با بيان اينكه بايد براي دانش افراد ارزش قائل شد، گفت: ضرورت دارد كه از اين دانش در جهت ايجاد ثروت در كشور استفاده شود.
وي خواهان ايجاد تحول در سيستمهاي نرمافزاري با استفاده از توان نخبگان و دانشگاهيان شد و گفت: نبايد افراد با ضريب هوشي بالا را به شيوه كارمندي استخدام كرد. قلعه باني اظهار داشت: بايد با تامين خوراك براي نخبگان از فكر و دانش آنها در جهت ارتقاي سيستم بهره برد؛ زيرا در غير اين صورت اين افراد جذب كشور نمي شوند.
مديرعامل شركت ملي نفت ايران ادامه داد: بايد با ايجاد شيوهها و ساختارهاي جديد در جهت جذب نخبگان در صنعت نفت بيش از گذشته تلاش كنيم.
وي بر اهميت فناوري اطلاعات و ارتباطات تاكيد كرد و گفت: در كشوري مانند ژاپن 70 درصد توليد ناخالص ملي از ثروت حاصل از سيستم هاي اطلاعاتي و كاربردي كردن اين دانش و اطلاعات به دست مي آيد.
قلعه باني توضيح داد: كشورهايي كه در مسير دانش محوري، دانش بنياني و تبديل آن به ثروت حركت ميكنند به طور يقين به قله هاي رفيع پيشرفت نائل خواهند شد.
مديرعامل شركت ملي نفت ايران با اشاره به پيشرفت هاي دنياي كنوني گفت: پيشرفت هايي كه در 70 سال اخير در دنيا اتفاق افتاده، معادل كل تاريخ بشريت است.
وي بر استفاده از پارادايمهاي جديد تاكيد كرد و گفت: شركت بزرگي همچون شركت ملي نفت ايران كه نقش چشمگيري در كشور و به ويژه اقتصاد آن از 100 سال گذشته تاكنون داشته، بايد تلاش كند كه از پارادايمهاي جديد استفاده كند.
قلعهباني بر ضرورت ايجاد ساختار دانش محور در شركت ملي نفت ايران تاكيد كرد و گفت: اين شركت مي تواند با ساختار نيروي انساني، يك ساختار دانش محور و يادگيرنده به ويژه در بخش فناوري اطلاعات و ارتباطات ايجاد كند و اين مهم بايد هر چه زودتر اتفاق بيفتد.
وي با بيان اينكه استفاده از شيوه هاي نرم افزاري جديد ميتواند در مدت زمان كوتاه به تحقق اهداف متعالي صنعت نفت كمك كند، گفت: در بخش بالادستي صنعت نفت تاكنون فقط از شيوه هاي قديمي استفاده ميشد كه خوشبختانه با تدابير انديشيده شده اين مشكل در برنامه پنجم توسعه پيش بيني و راهكارهاي رفع آن ارائه شده است.
قلعه باني بر ضرورت پايه ريزي فعاليت هاي دانش محور تاكيد و اظهار كرد: شركت هايي كه از افكار و فناورهاي جديد استفاده نكنند در نهايت محكوم به نابودي هستند.
وي بر تقويت هر چه بيشتر بخش خصوصي تاكيد كرد و گفت: بايد از توان و ظرفيت موجود در بخش خصوصي و افكار و ايدههاي جديد آنها در توسعه صنعت نفت، بيشتر استفاده كنيم.
قلعهباني با اعلام حمايت از مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات، اظهار داشت: با پتاسيل و ظرفيت هاي موجود در نيروي انساني شركت ملي نفت ايران، مي توانيم شاهد ايجاد تحول در حوزه نرم افزاري كشور باشيم.