پايگاه اطلاع رسانی صنعت نفت و صنايع وابسته

[نسخه مخصوص چاپ ]

NAFTDAILY.COM


تشکيل گروه ويژه راهبردي براي طرح هاي پارس جنوبي
تاريخ خبر: دوشنبه، 8 اسفند 1390 ساعت: 11:04

به گزارش نفت دیلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت : برای اجرای طرح های نفت و گاز در زمان مشخص باید هر دو ماه یک بار جلسه های ستاد تدابیر ویژه شورای عالی سیاست گذاری و هماهنگی وزارت نفت در عسلویه برگزار شود.

موسی سوری افزود: ضروری است جلسه های کارگروه ویژه رئیس جمهوری در نفت حداقل هر دو ماه یک بار در منطقه پارس جنوبی برگزار و کالاهای مورد نیاز این منطقه از همه نقاط تامین شود. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان این که انتشار اوراق مشارکت پارس جنوبی با قاطعیت پیش می رود، خواستار دادن اختیارهای ویژه به شرکت ملی نفت ایران و مدیران و مجریان طرح های پارس جنوبی شد و گفت: باید گروه ویژه راهبردی پروژه ها پارس جنوبی با اختیارهای ویژه در سطح ملی ایجاد شود و مشکلات و مسائل پارس جنوبی در سطح فرادستگاهی در منطقه پیگیری شود. ایجاد سازمان اجرایی ویژه برای گروه اول طرح های توسعه (شامل پنج طرح) و ایجاد نظام پاداش و انگیزه برای همه طرح های توسعه، کاهش کار یا حذف پیمانکاران کم کار در پارس جنوبی، ایجاد کانون حمایت از تولید و توسعه در داخل و خارج از کشور از دیگر پیشنهادهای سوری برای شتاب بخشی به اجرای طرح های این شرکت است. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس ؛ تولید صیانتی و پایدار از بخش مشترک و غیرمشترک میدان پارس جنوبی، افزایش ظرفیت تولید گاز تا 800 میلیون مترمکعب در روز و همچنین تولید نفت از بخش مشترک و غیرمشترک لایه نفتی پارس جنوبی را از مهم ترین اهداف این شرکت در این منطقه معرفی کرد.

موسی سوری یکی از الزام های راهبردی برای تحقق اهداف شرکت نفت و گاز پارس را تامین نیروی انسانی متخصص اعلام و تصریح کرد: ساختار تامین نیروی انسانی شرکت بازنگری و 400 نفر نیروی انسانی نخبه به این سازمان وارد شده است. به گفته وی، یک هزار و 16 نفر در آزمون استخدامی شرکت نفت و گاز پارس شرکت کردند و تا فروردین 91 به جمع کارکنان این شرکت می پیوندند. سوری افزود: تامین اثربخش منابع و ابزارهای مورد نیاز طرح ها توسعه به ویژه منابع مالی و تامین کالا و تجهیزات، از دیگر الزام های تحقق اهداف این شرکت در پارس جنوبی است. سوری، سهم ایران از میدان مشترک گازی پارس جنوبی را 14.2 هزار میلیارد متر مکعب معادل هشت درصد گاز جهان و 47 درصد گاز ایران اعلام و تاکید کرد: در بخش میعانات گازی سهم ایران در این میدان گازی معادل 19 میلیارد بشکه و در بخش برداشت از لایه‌های نفتی مشترک و غیرمشترک 7.5 میلیارد بشکه است.